Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Sudoku spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Sudoku online gratis

Spannend: Sudoku spelen

Een perfecte combinatie tussen tactisch denken, vooruit kijken en cijfermatig inzicht: Sudoku spelen lijkt op het eerste gezicht misschien makkelijk, maar het is wel degelijk een behoorlijke uitdaging. Via GameDuell.nl kunnen spelers zich trainen in de vaardigheden die nodig zijn om een spelletje Sudoku tot een goed einde te brengen. GameDuell.nl biedt een speciale eigen gratis Sudoku versie aan van het oorspronkelijke spel uit Japan. Hierdoor wordt het spelen nog spannender en is elk partijtje een kans om nog beter te worden.

Sudoku spelen, hoe precies?

sudoku

Om te beginnen: gratis online Sudoku spelen via GameDuell.nl werkt dus iets anders dan het spel dat in puzzelboekjes te vinden is. Deze variant laat namelijk alle in te vullen getallen al zien en heeft Jokers en Levens. Iedere speler moet ervoor zorgen dat elk van de negen blokken in het Sudoku speelveld voorzien wordt van een getal van 1 tot en met 9. Als een getal eenmaal geplaatst is, mag in die zelfde rij zowel horizontaal als verticaal niet meer hetzelfde getal voorkomen.

sudoku spelen

Tijdens elke beurt mag de speler een getal naar het juiste vak verplaatsen. Als deze zet fout blijkt te zijn, verliest de speler één van de drie beschikbare levens. Lukt het niet om een getal goed te verplaatsen? Zet dan gewoon de joker in. De Sudoku is uitgespeeld als alle getallen op de juiste manier over het speelveld verdeeld zijn.

Online Sudoku spelen bij GameDuell.nl is iedere keer weer anders, dat maakt het juist zo interessant. Dat, en het feit dat alle te spelen spelletjes bij GameDuell.nl volledig gratis te spelen zijn. Inmiddels hebben zich al ruim 20 miljoen mensen geregistreerd bij de website; zij spelen dagelijks zo’n 200.000 spelletjes. Op GameDuell.nl zijn inmiddels honderden spelletjes te vinden en dat aantal wordt nog dagelijks uitgebreid.