Spel kiezen...
 
Top 5
 
Welkom op één van de grootste spellenwebsites

Nu gratis Sudoku spelen. € 10,00 gratis speelgeld.

  • Veel leuke spellen leren kennen
  • Meer dan 125 miljoen medespelers
  • Echt geld winnen
De aanmelding was niet succesvol. Probeer het opnieuw of neem contact op met onze klantenservice

Eén van de grootste spellenwebsites

De beste spellen
Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
Echte tegenstanders
ruim 125 miljoen medespelers
Echte winsten
win contant geld

Uw veiligheidsgarantie:

Gratis vrijblijvend spelen

Gegarandeerd geen reclame

Veilige SSL-codering

 

Sudoku

Spannend: Sudoku spelen

Een perfecte combinatie tussen tactisch denken, vooruit kijken en cijfermatig inzicht: Sudoku spelen lijkt op het eerste gezicht misschien makkelijk, maar het is wel degelijk een behoorlijke uitdaging. Via GameDuell.nl kunnen spelers zich trainen in de vaardigheden die nodig zijn om een spelletje Sudoku tot een goed einde te brengen. GameDuell.nl biedt een speciale eigen gratis Sudoku versie aan van het oorspronkelijke spel uit Japan. Hierdoor wordt het spelen nog spannender en is elk partijtje een kans om nog beter te worden.

Sudoku spelen, hoe precies?

sudoku

Om te beginnen: gratis online Sudoku spelen via GameDuell.nl werkt dus iets anders dan het spel dat in puzzelboekjes te vinden is. Deze variant laat namelijk alle in te vullen getallen al zien en heeft Jokers en Levens. Iedere speler moet ervoor zorgen dat elk van de negen blokken in het Sudoku speelveld voorzien wordt van een getal van 1 tot en met 9. Als een getal eenmaal geplaatst is, mag in die zelfde rij zowel horizontaal als verticaal niet meer hetzelfde getal voorkomen.

sudoku spelen

Tijdens elke beurt mag de speler een getal naar het juiste vak verplaatsen. Als deze zet fout blijkt te zijn, verliest de speler één van de drie beschikbare levens. Lukt het niet om een getal goed te verplaatsen? Zet dan gewoon de joker in. De Sudoku is uitgespeeld als alle getallen op de juiste manier over het speelveld verdeeld zijn.

Online Sudoku spelen bij GameDuell.nl is iedere keer weer anders, dat maakt het juist zo interessant. Dat, en het feit dat alle te spelen spelletjes bij GameDuell.nl volledig gratis te spelen zijn. Inmiddels hebben zich al ruim 20 miljoen mensen geregistreerd bij de website; zij spelen dagelijks zo’n 200.000 spelletjes. Op GameDuell.nl zijn inmiddels honderden spelletjes te vinden en dat aantal wordt nog dagelijks uitgebreid.

Nog vragen? Onze Klantenservice helpt u graag.