Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Rummi spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Rummi online gratis

Rummi: spannend spelletje

Met één kaartspel kunnen talloze spelletjes bedacht worden. Rummi is één van die spelletjes. Wie zoekt naar een website om gratis online Rummi te spelen zit bij GameDuell.nl helemaal goed. Hier is online Rummi spelen namelijk nog écht spannend: met een vastgestelde speeltijd én echte tegenstanders. Wie meent dat de naam "Rummi" bekend klinkt, kan gelijk hebben: bijna iedereen kent wel het afgeleide spel "Rummikub". Rummi werkt in feite hetzelfde, maar dan met kaarten, in plaats van met steentjes.

Hoe kun je Rummi spelen?

rummi

Gratis online Rummi spelen is natuurlijk vooral leuk als de spelregels duidelijk zijn. GameDuell.nl legt die graag vooraf uit. Het doel van Rummi spelen is het volledig wegspelen van alle ontvangen kaarten. Het spel kan gespeeld worden met meerdere spelers. Elke speler begint met dertien kaarten en voordat hiervan setjes gemaakt mogen worden, moet de speler eerst uitkomen met 40 punten. Iedere speler die die 40 punten heeft neergelegd, mag kaarten aanleggen, bij de eigen setjes, maar ook bij setjes van de tegenstander(s).

rummi-spelen

De setjes bestaan bij Rummi uit tenminste drie kaarten en zijn opgebouwd uit één soort (klaveren, harten, ruiten of schoppen) of uit één getal of soort kaart. Een setje van klaveren 2, 3 en 4 is dus even geldig als een setje van drie verschillende vrouwen. De speler die het eerst al zijn of haar kaarten heeft weggespeeld, heeft het spel gewonnen.

Gratis online Rummi spelen op GameDuell is niet alleen leuk, maar ook heel spannend. Welke tegenstanders zijn sterker? En zorgt veel oefening er inderdaad voor dat het steeds makkelijker wordt om een partij te winnen? Bezoekers van GameDuell.nl komen er vanzelf achter! Extra handig om te weten: naast Rummi biedt GameDuell.nl ook tal van andere spelletjes aan. Kies voor Dragon Click of ga voor een klassieker als Hartenjagen.