Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Dragon Click spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Dragon Click online gratis

Dragon Click: woest spannend!

Een boze draak die alles om zich heen kapot maakt met verzengend vuur? De draak in Dragon Click ziet er daar misschien iets te vriendelijk voor uit, maar dat maakt het spelletje niet minder spannend. Dragon Click, te spelen via GameDuell.nl, is een echt spelletje voor mensen die snel kunnen klikken. Klik de letters en de stenen weg en verzamel zoveel mogelijk punten.

Zo werkt Dragon Click

dragon-click

Het speelveld bij Dragon Click bestaat uit een heleboel stenen in verschillende kleuren. Tussen de stenen zijn ook wat letterblokjes te vinden, die samen een woord vormen dat ook te lezen is aan de zijkant van het speelveld. Het is de bedoeling dat de speler de stenen met dezelfde kleur zo snel mogelijk weg klikt. Op die manier verschuiven de letterblokjes steeds verder naar beneden. Als de letterblokjes helemaal beneden zijn, wordt de inspanning beloond met punten. Extra punten kunnen verdiend worden door de letters in de juiste volgorde naar beneden te krijgen. Als alle letterblokjes naar beneden gebracht zijn, dan begint het volgende level. De levels worden steeds moeilijker, omdat er steeds meer kleuren in het spel worden gebracht. Elk level van Dragon Click moet binnen een bepaalde tijd uitgespeeld worden.

dragon-click-spelen

Er is geen betere manier om te ontspannen dan met een leuk spelletje. Op GameDuell.nl zijn er daarvan genoeg te vinden. Potje kaarten? Dan is er keuze uit Pesten, Patience, Hartenjagen en nog veel meer soorten. Liever iets met letters of cijfers doen? Sudoku, Dobbelen en Professor Muis zijn leuke alternatieven.

GameDuell.nl biedt op dit moment al heel veel leuke games aan, maar het aanbod wordt bijna dagelijks uitgebreid. Eigen inzendingen insturen kan ook, dan bekijkt de redactie of die leuk genoeg zijn om ze ook op de site te plaatsen. Ook zin om even lekker te ontspannen? Kom dan eens langs op GameDuell.nl!