Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Klaverjassen spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Klaverjassen online gratis

Klassiek kaartspel: Klaverjassen

Wie sterk is in kaartspellen, moet absoluut ook een keer het Klaverjassen online op GameDuell.nl uitproberen. Maar let op: het is moeilijker dan gedacht. De tegenstanders op GameDuell.nl worden namelijk op sterkte uitgekozen en dat betekent dat elk spelletje bestaat uit een match tussen tegenstanders die aan elkaar gewaagd zijn. Eenvoudig winnen of dik verliezen is er niet bij. Bovendien draait op GameDuell.nl alles om tactiek: wie een spelletje online Klaverjassen wint, slaagt hier alleen in vanwege een goede strategie. Natuurlijk kan iedereen bij GameDuell.nl gratis online Klaverjassen. Om direct te spelen is alleen een korte inschrijfprocedure vereist. Deze kan binnen een minuut afgerond worden.

Klaverjassen: de spelregels

klaverjassen

De spelregels van het Klaverjassen lijken in het begin wat onduidelijk, maar oefening baart kunst. De winnaar van het spel is degene die de meeste punten scoort. Elk spel bestaat uit acht of zestien slagen (rondes). Alleen de kaarten met een waarde boven de 6 én de Aas doen mee aan het spel. Aan het begin van het spel krijgt elke speler acht kaarten. Vervolgens wordt de "troef" bepaald. Volgens "Amsterdams Klaverjassen" kiest de speler troef, volgens "Rotterdams Klaverjassen" wordt er een voorstel gedaan.

klaverjassen spelen

Elke ronde moet een kaart opgelegd worden. Wie een kaart heeft uit de troefserie (bijvoorbeeld harten), moet die als eerste neerleggen. Lukt dat niet, dan moet er een andere kaart worden neergelegd. Wie in die slag de kaart met het hoogste aantal punten opgooit, wint de slag. Troefkaarten zijn hierin bijna altijd meer waard dan niet-troef kaarten. Aan het einde worden de punten van beide teams opgeteld om de winnaar vast te stellen.

Wie inmiddels zin heeft gekregen in een spelletje Klaverjassen, schrijft zich eenvoudig en gratis in via GameDuell.nl. Het is mogelijk om eerst proefspeler te worden en wat spelletjes uit te proberen. Bij een inschrijving wordt direct een gratis speeltegoed toegekend, dat gebruikt kan worden om duels te spelen. Dit maakt alles extra spannend.