Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Mahjong spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Mahjong online gratis

Mahjong spelen voor beginners

Wie kennis wil maken met de rijke wereld van de Aziatische spelletjes, kan het beste beginnen met Mahjong spelen. Mahjong is een typisch Aziatisch bordspel, waarbij het de bedoeling is om de 144 stenen van het veld weg te spelen, door steeds een combinatie van twee dezelfde stenen te vinden. Let op: de afbeeldingen lijken soms veel op elkaar, maar ze zijn niet altijd hetzelfde. GameDuell.nl biedt haar bezoekers de kans om gratis Mahjong te spelen. Na het invullen van een kort registratieformulier kan direct gestart worden!

Hoe werkt Mahjong spelen?

mahjong

Online Mahjong spelen is natuurlijk niets anders dan het ouderwetse bordspel. Met uitzondering dat het een stuk eenvoudiger is; het is niet nodig om steeds alle stenen weer uit te leggen, dat doet het spel al. Zoals aangegeven bestaat het spel uit 144 speelstenen. Als het spel net begint, zijn niet alle stenen zichtbaar of "vrij". Stenen zijn alleen vrij als ze niet bedekt worden door een andere steen én zonder een andere steen te raken van links naar rechts kunnen schuiven. Alleen vrije stenen mogen weggespeeld worden.

mahjong spelen

Het belangrijkste bij Mahjong spelen is vooruit kijken: het kan zomaar zijn dat de stenen op een verkeerde manier worden weggespeeld, waardoor het spel uiteindelijk vastloopt. Dan moet de speler weer opnieuw beginnen.

Mahjong is een spannend spel, dat wel wat oefening vereist. Gelukkig biedt GameDuell.nl gratis Mahjong spelen aan. Liefhebbers kunnen zich via enkele stappen registreren op de website, net als 20 miljoen anderen voor hen deden. Vervolgens staat de spelletjeskast van GameDuell.nl wijd open: honderden spelletjes, met en zonder tegenstanders, van kaartspellen tot bordspellen en van strategische spellen tot avonturengames. Regelmatig GameDuell.nl blijven bezoeken loont; het team met ontwikkelaars werkt dagelijks aan nieuwe games en nieuwe uitdagingen. Bovendien is het spelen via GameDuell.nl altijd helemaal eerlijk!