Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Solitaire Harmony spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Solitaire Harmony online gratis

Middeleeuws kaarten: Solitaire Harmony

Ook in vroegere tijden wist men al precies wat leuk was, dat blijkt wel uit het bestaan van Solitaire Harmony. Een bijzonder kaartspel dat met één speler gespeeld kan worden. Het lijkt op Patience, maar is net even wat anders. Gratis online spelen kan natuurlijk via GameDuell.nl, de grootste spelletjessite van Europa. Het spel blijft verrassen, maar let op: binnen de kortste keren vliegt de tijd voorbij! Zelf eens Solitaire Harmony spelen? Het is een kwestie van snel inschrijven en direct spelen. Zo geregeld dus!

Solitaire Harmony: spelregels

solitaire-harmony

Solitaire Harmony is een variatie op het klassieke Solitaire, wat betekent dat het ook hier de bedoeling is om alle kaarten uit het spel zo snel mogelijk op de juiste manier weg te sorteren. Hiervoor worden in de rechterbovenhoek vier stapels gemaakt; een stapel voor klaveren, eentje voor harten, een voor schoppen en een stapel voor ruiten. Deze stapels moeten allemaal beginnen met de Aas en zo oplopen tot de Heer. Is het niet mogelijk om een kaart uit het speelveld te verplaatsen? Draai dan een kaart van de pot om en kijk of die ergens aan te leggen is.

solitaire-harmony spelen

De belangrijkste uitdaging is binnen vijf minuten alle kaarten juist wegsorteren. Als dat lukt, krijgt de speler een tijdbonus die extra punten oplevert. Dit spel kan ook gespeeld worden tegen andere spelers. In dat geval krijgen de strijdende spelers beiden precies hetzelfde veld, waardoor het spel compleet eerlijk verloopt.

Spelletjes als Solitaire Harmony zijn volop te vinden op de leuke website GameDuell.nl. Nog geen lid? Volg de andere twintig miljoen Europeanen die zich eerder aan hebben gemeld en begin vandaag nog met het opbouwen van een goede score in tal van spelletjes. Elk spelletje duurt slechts een paar minuten, dus er is altijd wel een momentje voor te vinden!