Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Hartenjagen spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Hartenjagen online gratis

Punten scoren met Hartenjagen

Hartenjagen is van oorsprong een kaartspel, maar tegenwoordig wordt het ook steeds vaker online gespeeld. Logisch, want het werkt tenminste zo makkelijk en online Hartenjagen spelen betekent ook meer keuze uit potentiële tegenstanders. Tenminste, voor iedereen die het spel speelt via GameDuell.nl. Bij GameDuell.nl staan namelijk ruim 20 miljoen geregistreerde spelers klaar om de strijd aan te gaan. Of het nu gaat om online Hartenjagen of een spannend spelletje Piraten Zeeslag; op GameDuell.nl staan plezier en uitdaging altijd voorop!

Hartenjagen: regels van het spel

hartenjagen

Hartenjagen spelen is op zich niet heel moeilijk; het is één van de eenvoudigste spellen die er is. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is het belangrijk om zo min mogelijk hartenkaarten te verzamelen. Ook de schoppenvrouw moet vermeden worden; die kost namelijk veel minpunten.

hartenjagen spelen

Hartenjagen begint met een beurt waarbij elke speler de kans krijgt om drie kaarten aan een andere speler te geven. Vervolgens leggen alle spelers omstebeurt een kaart op tafel. De eerste kaart is hiervoor bepalend; als dit bijvoorbeeld een ruiten vrouw is, moet elke speler die ook een ruitenkaart heeft deze erbij leggen. Degene die de hoogste kaart kan leggen, krijgt alle vier de kaarten. Aan het einde van het spel worden alle verzamelde punten opgeteld. Voor hartenkaarten en de schoppenvrouw worden punten in aftrek gebracht. Wie echter alle hartenkaarten én de schoppenvrouw in bezit krijgt, zorgt ervoor dat alle tegenstanders 26 minpunten krijgen. Wie uiteindelijk de meeste punten overhoudt, wint het spel.

Natuurlijk kan Hartenjagen gespeeld worden met een ouderwets pak kaarten, maar voor wie echt van een uitdaging houdt, is een inschrijving bij GameDuell.nl een logische stap. Hier kunnen verschillende kaartspelletjes gespeeld worden, maar ook denkspellen, zoals Sudoku en Mahjong. Inschrijven is simpel en gratis. Na inschrijving is het direct mogelijk om mee te spelen!