Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Professor Muis spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Professor Muis online gratis

Professor Muis: woordspel

Gek op woorden en altijd in voor een uitdaging? Dan hebben we de perfecte kandidaat voor een spelletje Professor Muis te pakken! Professor Muis is namelijk een echte uitdaging voor spelers die goed zijn met letters. Of belangrijker nog: met het vormen van woorden met die letterbrij. Tijdens het spelen houdt Professor Muis goed in de gaten of alles wel op de juiste manier gaat. Ook houdt hij de punten bij; hij heeft namelijk niet alleen iets met letters, maar ook met cijfers.

Spelregels Professor Muis

professor-muis

Professor Muis is voor wat regels betreft een simpel spelletje: vorm uit alle letters zoveel mogelijk juiste woorden. Qua uitvoering is het veel lastiger, want de letters die de woorden vormen, moeten elkaar ook nog eens aanraken. Bovendien moet elk woord uit tenminste drie letters bestaan en tellen afkortingen of vreemde leenwoorden niet. Namen en plaatsen worden soms wel goed gerekend door Professor Muis; dat is afhankelijk van hoe bekend ze zijn. Het kan voorkomen dat eenzelfde woord op verschillende plekken in het veld te vinden is. Dan mag het maar één keer aangegeven worden.

professor-muis spelen

Aan de rechterkant van het scherm staan zoekwoorden aangegeven. Als een speler al die zoekwoorden gevonden heeft, begint een nieuwe level. De zoekwoorden worden echter niet volledig genoemd; slechts één letter is zichtbaar. Het vinden van de zoekwoorden blijft dus echt een uitdaging.

Online spelletjes spelen is net als het spelen van vertrouwde bordspellen; het is leuker als het samen met anderen gedaan kan worden. Daarom biedt GameDuell.nl de mogelijkheid om te delen in de feestvreugde, bijvoorbeeld door vrienden en kennissen uit te nodigen voor de spelletjes. De aanmelder krijgt hiervoor nog een leuke bonus ook. Dat geldt ook voor het nieuwe lid van de site; nog een extra motivatie om nu in te schrijven!