Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Spider spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Spider Solitaire online gratis

Slimmeriken spelen Spider Solitaire

Spelers van Spider Solitaire moeten goed bij de pinken zijn. Waarom? Omdat deze vorm van Spider draait om strategisch handelen. Een verkeerde zet kan een verloren spel betekenen. Zelf een poging wagen? Online Spider Solitaire spelen kan het makkelijkst via GameDuell.nl, dé Europese spelletjessite met een regelmatig wisselend aanbod. Registeren is makkelijk en gratis; binnen enkele minuten kan al gespeeld worden.

Spelregels Spider Solitaire

spider-solitaire

Zoals gezegd is Spider Solitaire spelen een echte uitdaging. Wie niet goed vooruit kijkt, heeft hier gedurende het hele spel last van. Als het al tot een einde komt, want een kaart verkeerd plaatsen kan desastreuze gevolgen hebben. Het speelveld van Online Spider Solitaire wordt gevuld met 104 kaarten, die verspreid zijn over tien stapels. Daarnaast zijn er nog acht sorteerstapels, waar straks de complete sets naar toe verplaatst moeten worden.

spider-solitaire spelen

Verplaats de kaarten en leg ze op een kaart met dezelfde kleur en één getal hoger dan de te verplaatsen kaart. Is er geen mogelijkheid om een kaart te plaatsen? Zet dan de jokerstapel in. Het is belangrijk zoveel mogelijk punten te scoren. Dit kan door dichte kaarten om te draaien, maar ook door complete sets te maken. Zetten terugdraaien kan ook, maar dat kost punten en is dus niet aan te raden. Als alle kaarten weggesorteerd zijn, dan is het spel ten einde en kunnen de punten opgeteld worden.

Spider Solitaire is een leuk spel om alleen te spelen, maar op GameDuell.nl zijn ook heel veel spellen te vinden die met anderen te spelen zijn. Dit kunnen vrienden of bekenden zijn die door de speler zijn uitgenodigd via sociale netwerken of e-mail, maar het kan ook één van de andere twintig miljoen aangemelde spelers zijn. Wie het ook is, GameDuell.nl garandeert dat het een waardige tegenspeler is.