Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Fluffy spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Fluffy online gratis

Vogels tellen met Fluffy!

Liefhebbers van dieren moeten zich zeker aangesproken voelen door Fluffy. Dit spel klinkt al heel leuk en is nog veel leuker om te spelen. Fluffy is een vrolijk spelletje met allemaal vogels. Door de verschillende rijen met vogels op een handige manier te verschuiven, krijgen vogels van dezelfde kleur de kans om weg te vliegen. Fluffy is één van de online spelletjes die te spelen is via GameDuell.nl. GameDuell.nl is een van de meest bekende gamesites van Europa; elke speler vindt hier standaard een breed assortiment aan spelletjes, waar er nog dagelijks aan toegevoegd worden. Een bezoekje aan GameDuell.nl staat dus garant voor uren speelplezier.

Spelregels van Fluffy

fluffy

Fluffy is een redelijk eenvoudig spelletje, dat bestaat uit drie onderdelen. Allereerst moeten de rijen met vogels verplaatst worden, zodat zich groepjes van drie vogels met dezelfde kleur vormen. Deze vogels vliegen uit het speelveld en de andere vogels schuiven een stukje op. Ten tweede zijn er linksboven in het scherm verschillende opdrachten te zien. Die opdrachten moeten opgevolgd worden. De opdrachten bestaan meestal uit het verzamelen van een setje vogels in één kleur. Voor elke voltooide opdracht krijgt de speler een ei. Het verzamelen van drie eieren is het derde doel: daarmee kan namelijk het volgende level van Fluffy geopend worden.

fluffy spelen

Op GameDuell.nl zijn een heleboel leuke online spelletjes te vinden, in het genre van Fluffy, of juist heel iets anders. Voor denkers, doeners, puzzelaars en avonturiers is hier altijd iets te vinden. Speel een spelletje op GameDuell.nl om de tijd te doden, of ter broodnodige ontspanning op het werk.

Verzamel punten, verbeter scores en speel tegen steeds sterkere tegenstanders. Niet té sterk natuurlijk, want het slimme systeem van GameDuell.nl zorgt ervoor dat tegenstanders altijd ongeveer op hetzelfde niveau zitten. Zo blijft elke game een uitdaging!