Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Piramide spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Piramide online gratis

Piramide spelen

Wie denkt dat spelletjes als Patience saai zijn, heeft waarschijnlijk nog nooit Piramide gespeeld. Dit spel, althans, de online Piramide variant van GameDuell.nl, is uitdagend en elke keer verrassend. Hoe dat komt? Het kaartspel wijkt af van normaal Patience. In plaats van rijen kaarten weg te spelen, is het de bedoeling dat de speler drie piramides van kaarten afbreekt. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren; binnen de tijd en het liefst voor de maximale score. De verschillende manieren om extra punten binnen te halen maken elk spelletje weer spannend.

Spelregels van Piramide

piramide

Het spel Piramide werkt in de basis hetzelfde als Patience: er zijn 52 kaarten en die moeten weggespeeld worden. De uitwerking is echter wat anders. De kaarten in Piramide zijn namelijk in drie piramides verdeeld en naast de 52 speelkaarten is er ook een joker. 28 van de kaarten zijn open in het veld, 23 kaarten zijn dicht. De joker en één open speelkaart zijn onderaan het scherm te vinden. De kaarten worden weggespeeld door middel van de speelkaart. Deze kan gelegd worden op een open kaart die een punt hoger of een punt lager is. Wie een drie als speelkaart heeft, kan dus alleen vieren en tweeën wegspelen. Voor een boer geldt dat vrouwen en tienen uit de piramide gehaald kunnen worden.

piramide spelen

Als de speelkaart niet gebruikt kan worden, kan uit de dichte kaarten een nieuwe speelkaart getrokken worden, net zo lang tot er wél een goede optie gevonden is.

Piramide is een Patience-spelletje, oftewel: een spelletje dat vooral alleen gespeeld wordt. Op GameDuell.nl zijn nog veel meer van dat soort games te vinden. Wie even snel alleen vermaak zoekt, kan hier dus terecht. Spelers kunnen echter ook anderen uitnodigen en samen spelen. Ga een duel aan en kijk wie de hoogste score kan realiseren. Eerst nog even oefenen? Dat kan als proefspeler natuurlijk ook!