Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Pesten spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Pesten online gratis

Pesten: toch best leuk!

Pesten is een van de meest bekende én meest gespeelde kaartspelletjes ter wereld. Dat wil echter nog niet zeggen dat het gaat vervelen; pesten is een klassieker en dat is het niet voor niets. Dit spel kan met een gewoon kaartspel gespeeld worden, maar via GameDuell.nl is ook online Pesten mogelijk. Het spel werkt praktisch hetzelfde, maar het speelt net even makkelijker. Via GameDuell.nl Pesten spelen is leuk en vrijblijvend. Spelen kan direct na een eenvoudige registratie. Vanzelfsprekend kan de aangemaakte account ook gebruikt worden voor de andere spelletjes van GameDuell.nl!

Regels van het pesten

pesten

Online Pesten spelen op GameDuell.nl draait om het zo snel mogelijk wegspelen van de kaarten. In het kaartspel zitten een aantal bijzondere kaarten: de 8, de Joker, de 2, de Aas, de 10 en de Boer. Elke beurt moet een speler ? als dat mogelijk is ? een kaart wegleggen. De kaarten die weggelegd worden, moeten op elkaar aansluiten: ze hebben dezelfde kleur, dezelfde afbeelding of hetzelfde getal. Kan de speler geen kaart opleggen, moet deze een kaart trekken van de pot.

pesten spelen

Als een speler een kleurenkaart oplegt, mag deze de kleur bepalen. Wie een +2 op de stapel gooit, zorgt ervoor dat de volgende speler twee strafkaarten moet pakken. Zo is er ook een speciale kaart zodat de volgende speler een keertje overslaat en een kaart dat je nog een keer mag spelen. De kaart met de twee pijlen zorgt ervoor dat het spel van richting verandert. Wie het eerst alle kaarten kwijt is, is de winnaar van het spel. Let op: vergeet niet bij de laatste kaart ‘Laatste kaart!’ te roepen, anders zullen er als straf 2 extra kaarten uit de pot getrokken moeten worden.

Gratis online Pesten is nergens zo spannend als bij GameDuell.nl. GameDuell.nl biedt niet alleen zo’n 20 miljoen tegenstanders uit allerlei Europese landen, maar ook een garantie op eerlijk spel. De spelers worden geselecteerd op basis van ervaring en zijn dus écht aan elkaar gewaagd. Dat houdt het spannend!