Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Freecell spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Freecell online gratis

Freecell: wildste Patience-spel ooit!

Wie denkt dat alleen kaarten saai is, heeft vast nog nooit Freecell gespeeld. Dit leuke spelletje speelt zich af op een saloontafel in het Wilde Westen en is een leuke start voor beginnende kaartspelers. De naam van het spel verwijst naar ‘Free cell’, de vrije vakjes die helpen om het kaartspel helemaal uit te spelen. Freecell spelen is altijd al populair geweest, maar het spel is pas echt goed bekend geworden bij het grote publiek toen het gratis geleverd werd bij de besturingssystemen op computers. Sindsdien heeft iedereen wel eens een keer Freecell gespeeld.

Do’s en don’ts bij Freecell

freecell

Online Freecells spelen lijkt heel makkelijk, maar blijkt in de praktijk nog best een uitdaging te zijn. Het spel begint met een vol speelveld, waarop alle 52 kaarten zijn onderverdeeld in acht stapel. Alle kaarten in het spel zijn zichtbaar. Het is de bedoeling dat de kaarten in het speelveld zo snel mogelijk weggesorteerd worden op de Home Cells, de stapels in de rechterbovenhoek van het veld.

freecell spelen

Het wegsorteren van de kaarten kan op twee manieren: een nieuw rijtje maken in het speelveld om zo een kaart voor de Home Cell vrij te spelen, bijvoorbeeld door een rode zeven aan te sluiten op een zwarte acht, enzovoorts. De tweede manier is iets makkelijker; gebruik maken van de Free Cells en daar een kaart op leggen die ‘in de weg’ ligt, om zo de benodigde kaart te kunnen wegsorteren. Het spel is afgelopen als alle kaarten weggespeeld zijn. Door dit zo snel mogelijk te doen, kan een hoge score behaald worden.

Voor Freecell en andere kaartspellen hoeft maar één naam onthouden te worden: GameDuell.nl. GameDuell.nl geeft haar gebruikers de mogelijkheid om gratis Freecell en veel andere spellen te spelen. Wie van een uitdaging houdt, zit bij GameDuell.nl ook goed: het niveau van de spelletjes wordt steeds hoger en dat geldt ook voor het niveau van de tegenstanders!