Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Patience spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Patience online gratis

Patience voor uren speelplezier

Niet alle kaartspelletjes hoeven met veel mensen gespeeld te worden. Voor een potje Patience is slechts één speler nodig. Handig, want dat betekent dat ieder moment een goed moment voor Patience spelen is! Online Patience spelen is veel gemakkelijker en sneller dan "gewoon" Patience spelen: het is niet nodig om zelf steeds kaarten om te draaien; dat doet de computer al. Bovendien kunnen de regels worden aangepast aan het door de speler gewenste niveau. Handig, want dat betekent dat elk spelletje weer helemaal anders is dan het vorige!

Online Patience: de spelregels

patience

De regels van online Patience zijn hetzelfde als voor de gewone variant: het is de bedoeling dat de 52 kaarten uit het spel zo snel mogelijk in de juiste volgorde gesorteerd worden. Elke stapel begint met de Aas en eindigt met de Heer. Om de juiste kaarten vrij te spelen, kunnen in het speelveld ook aparte rijtjes worden gemaakt; daar geldt dat de stapels beginnen bij de Heer en aflopen naar Aas. Let wel op: op het speelveld kunnen rode kaarten alleen op zwarte geplaatst worden, en andersom.

patience spelen

Het spel begint met zeven open kaarten. Daarnaast zijn er in het speelveld 21 omgekeerde kaarten te vinden. De overige 24 kaarten liggen op de talonstapel. Patience is eenvoudig te spelen met behulp van de muis; klik een kaart aan om deze te verplaatsen. Klik dubbel op een kaart om deze naar de bijbehorende sorteerstapel te verplaatsen. Blijf tijdens het spelen op de klok letten: elk spelletje dat binnen vijf minuten gespeeld is, levert een tijdbonus op!

Gratis Patience spelen kan natuurlijk op GameDuell. Om dit kaartspel - of een van de vele andere spelletjes op de site - te spelen, hoeft alleen een eenvoudige inschrijfprocedure doorlopen te worden. Hierna opent zich een wereld met letterlijk honderden spelletjes, die alleen of tegen anderen gespeeld kunnen worden. GameDuell.nl biedt altijd het leukste vermaak!