Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Jungle Jewels spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Jungle Jewels online gratis

Edelstenen verzamelen in Jungle Jewels

De jungle zit vol met onontdekte schatten. In Jungle Jewels worden die schatten één voor één onthuld. Jungle Jewels speelt zich af in oude Aziatische tempels en daagt spelers uit om zoveel mogelijk combinaties van tenminste drie dezelfde juwelen te maken. Op die manier kunnen punten gescoord worden en is het mogelijk om steeds verder te komen in het spel. Gratis Jungle Jewels spelen kan bij GameDuell.nl, dé spelletjessite van Europa. Na een eenvoudige registratie zijn alle spelletjes direct toegankelijk voor gebruikers. Train eerst even, of ga direct de strijd aan met ervaren tegenstanders!

Jungle Jewels: zo werkt het

jungle-jewels

Online Jungle Jewels spelen vereist vooral snelheid, inzicht en scherpe ogen. Het beginscherm van het spel toont een prachtige moza?ek aan edelstenen en deze stenen moeten zo verschoven worden, dat er rijtjes ontstaan van tenminste drie dezelfde edelstenen. Als dat lukt, verdwijnen die edelstenen uit het veld en schuiven de overgebleven stenen een plekje op.

jungle-jewels spelen

Tijdens het spel moet de speler verschillende opdrachten uitvoeren. De opdrachten worden in het scherm getoond en bestaan meestal uit het vormen van specifieke rijtjes met bepaalde edelstenen. Door de opdrachten goed uit te voeren, verschijnt een munt in het speelveld. Als die munt ? of meerdere munten in hogere levels ? weggespeeld is, ‘verdient’ de speler een stukje van het masker van een Aziatische godheid. Zodra het hele masker zichtbaar is, opent zich een nieuw level. In totaal zijn er vier levels. Als die allemaal uitgespeeld zijn, is het spel gewonnen.

Gratis Jungle Jewels spelen? Het kan! Via een eenvoudige aanmeldprocedure bij GameDuell.nl kan toegang verkregen worden tot een schatkamer vol spelletjes. Het bijzondere aan GameDuell.nl is dat eerlijk spelen één van de belangrijkste punten van de site is. Automatisch worden spelers geselecteerd die aan elkaar gewaagd zijn, zodat winnen iedere keer weer een echte uitdaging is!