Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Bubble Popp spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Bubble Popp online gratis

Luchtige pret met Bubble Popp!

Een luchtig spelletje voor tussendoor? Of gewoon zin in iets waarbij diep nadenken niet nodig is? Bubble Popp is het juiste antwoord. Gratis Bubble Popp spelen kan op GameDuell.nl, dé grootste spelletjessite in Europa. Het principe van het spelletje is heel eenvoudig; gebruik zo weinig mogelijk schoten om zoveel mogelijk ‘bubbles’ te laten ‘poppen’. Een beetje strategisch inzicht is daarom wel gewenst. Bubble Popp spelen kan via GameDuell.nl op een gewone desktop, maar ook op een laptop of zelfs een tablet. Zo is er altijd wel een goed moment te vinden om even van deze vrolijke ontspanning te genieten.

Zo wordt Bubble Popp gespeeld

bubble-popp

Het doel van het spel Bubble Popp is het laten springen van gekleurde kogels, of beter gezegd: luchtbellen. Onderaan het speelveld is een kanon te zien. Hieruit komen steeds gekleurde kogels. Door de kogels zo te richten, dat er in het speelveld steeds setjes van tenminste drie bellen in dezelfde kleur gevormd worden, worden de luchtbellen weggespeeld. Als alle luchtbellen ? en dat zijn er in totaal 83 ? weggespeeld zijn, kan de speler door naar het volgende level.

bubble-popp-spelen

In sommige bellen zit een extra verrassing: een edelsteen. Deze edelsteen kan bevrijd worden door hier een aantal keer op te schieten. Probeer in elk level alle zeven edelstenen te verzamelen.

GameDuell.nl telt natuurlijk nog veel meer spelletjes als Bubble Popp. Wie zich als proefspeler aanmeldt, kan direct beginnen met een uitdagende verkenningstocht. Van Fluffy tot Piraten Zeeslag en van Patience tot Pesten; voor elk type gamer is er wel iets te vinden. Natuurlijk is GameDuell.nl niet alleen een site om thuis wat loze uurtjes te doden; de site is ook heel geschikt om onder werktijd even te ontspannen. Uit onderzoek blijkt dat dat productiever maakt, dus de baas zal hier vast geen bezwaar tegen hebben!