Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Back­gammon spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Backgammon online gratis

Tactiek testen bij backgammon

Een tactisch spel waarbij de regels niet alleen belangrijk zijn, maar ook de vaardigheid van de speler om vooruit te kijken: Backgammon is uitdagend en spannend, maar ook door iedereen te leren. En online Backgammon spelen kan gratis en gemakkelijk via GameDuell.nl. Bij GameDuell.nl is Backgammon spelen extra uitdagend: elke speler krijgt namelijk een tegenstander toegewezen op hetzelfde niveau. Wie wint, kan zo dus steeds beter worden!

Spelregels van Backgammon

backgammon

Backgammon online spelen verschilt niet zoveel van het spelen van de gewone variant. Ook online zijn er twee spelers die omstebeurt een kans krijgen om hun stenen te verschuiven. Tijdens elke beurt wordt eerst met twee dobbelstenen gegooid. Vervolgens worden de stenen volgens het aantal gegooide ogen verzet. Als het een speler lukt om met een steen uit te komen op een punt waar al één steen van de tegenstander staat, dan is deze steen geslagen en wordt deze uit het speelveld gehaald. Vervolgens moet de tegenstander proberen de geslagen steen in een onbezette punt van het thuisveld van de ander te krijgen. Als dat lukt, mag de steen weer meespelen.

backgammon spelen

Elke speler moet proberen om zo snel mogelijk de eigen stenen naar het thuisveld te krijgen; voor wit is dat linksonder, voor zwart is dat rechtsonder. Daarna moeten de stenen van het speelveld gespeeld worden.

GameDuell.nl biedt haar bezoekers de mogelijkheid tot gratis Backgammon spelen. Na het invullen van een eenvoudig registratieformulier kan iedereen direct genieten van de talloze leuke spelletjes op de website. Een spelletje met een tegenstander spelen? Met meer dan 20 miljoen geregistreerde medespelers moet dat geen enkel probleem zijn. Er is altijd een waardige tegenstander om de strijd mee aan te gaan! Het spelletjes aanbod op GameDuell.nl wordt bijna dagelijks uitgebreid en wie zijn of haar favoriete game niet kan vinden, kan contact opnemen met de klantenservice en een idee indienen.