Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Piraten Zeeslag spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Piraten Zeeslag online gratis

Piraten Zeeslag: dé avonturengame

De vloot van de tegenstander zo snel mogelijk laten zinken en tegelijkertijd de eigen schepen zo lang mogelijk onopgemerkt houden: dat is de kern van Piraten Zeeslag. Piraten Zeeslag spelen is spannend, verrassend en zorgt voor heel veel vermaak in loze uurtjes. Dit spel heeft wel wat weg van het gewone Zeeslag, maar online Piraten Zeeslag spelen bij GameDuell.nl heeft voordelen die het gewone Zeeslag niet heeft. Zo kan iedereen spelen tegen een goede tegenstander; des te hoger het niveau van de speler, des te hoger het niveau van de tegenstander. Zo blijft online Piraten Zeeslag spannend.

Spelregels Piraten Zeeslag

piraten-zeeslag

Piraten Zeeslag wordt met twee spelers gespeeld. Voor het spel begint krijgen beide spelers de kans om hun schepen te plaatsen. De schepen mogen elkaar niet raken, maar verder zijn er geen beperkingen in het plaatsen van de schepen. Tijdens een beurt mag een schot gelost worden naar de tegenpartij. Op het moment dat zo’n schot op een schip valt, is het zaak om er door extra schoten achter te komen waar het schip precies ligt. Als het lukt om een heel schip te beschieten, dan zinkt deze. Wie het eerst alle schepen van de ander heeft laten zinken, is de winnaar.

piraten-zeeslag spelen

In het gratis Piraten Zeeslag van GameDuell.nl is nog een extra feature opgenomen: de spionerende papegaai. Per beurt mag die ingezet worden om te kijken of de tegenstander ergens een schip heeft.

Een spelletje spelen is leuk. Een spelletje winnen ook. Altijd spelletjes winnen omdat ze veel te makkelijk zijn, is niet zo leuk. Dat gebeurt dan ook niet bij Piraten Zeeslag van GameDuell.nl. Bij dit spel biedt GameDuell.nl ? net als bij al haar andere spellen ? namelijk een tegenstander op niveau. Zo is elk spelletje een manier om op een hoger niveau te komen en blijft het spannend.