Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Parels van Olympus spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Parels van Olympus online gratis

Parels van Olympus: het spel

De oude Grieken leefden in een spannende tijd, vol mystiek en magie. Via Parels van Olympus kunnen bezoekers van GameDuell.nl daar een klein beetje van mee genieten. Dit spelletje doet oude tijden herleven en laat haar spelers kennis maken met de gevaarlijke kant van die tijd. Parels van Olympus is één van de spelletjes op GameDuell.nl, dé leukste gamesite van Europa. Voor elk moment van de dag is hier een leuk spelletje te vinden!

Parels van Olympus: spelregels

parels-van-olympus

Een mystieke strijd en een uitdaging van niemand minder dan de Griekse oppergod Zeus. Wie kan dat weerstaan? In Parels van Olympus worden spelers getetst op hun snelheid, strategie en behendigheid. Het speelveld bestaat uit een lange geul, waar parels doorheen rollen, naar de uitgang van het veld. De speler moet proberen zoveel mogelijk van de parels weg te schieten, om te voorkomen dat ze door de uitgang verdwijnen.

parels-van-olympus spelen

Het schieten kan pas op het moment dat er twee parels van dezelfde kleur naast elkaar liggen én er een kogel in diezelfde kleur beschikbaar is. Als alle ‘parelslangen’ uit elkaar geschoten zijn, kan het volgende level geprobeerd worden. Het is de kunst om zo snel mogelijk de eerste drie levels te doorlopen, om vervolgens een flinke puntenslag te slaan in het laatste level, level vier.

Snel even tussendoor een leuk spelletje spelen ter ontspanning? Op een website als GameDuell.nl kan het gewoon. Daar zijn talloze spelletjes te vinden, voor elke gemoedstoestand is er wel iets. Gewoon even wat lol beleven? De hersens laten kraken? Gezellig met anderen spelen? GameDuell.nl biedt voor ieder wat wils. Inschrijven op GameDuell.nl is gratis en eenvoudig; 20 miljoen Europeanen deden het al. Alle spelletjes een keer gespeeld? Blijf dan regelmatig terug komen, want de redactie van GameDuell.nl plaatst regelmatig nieuwe spelletjes. Zelf een leuk spel gezien dat nog niet op GameDuell.nl staat? Meld het dan aan, wie weet is het volgende keer wél via GameDuell.nl te spelen!