Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Parels van Olympus spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Parels van Olympus online gratis

Parels van Olympus: het spel

De oude Grieken leefden in een spannende tijd, vol mystiek en magie. Via Parels van Olympus kunnen bezoekers van GameDuell.nl daar een klein beetje van mee genieten. Dit spelletje doet oude tijden herleven en laat haar spelers kennis maken met de gevaarlijke kant van die tijd. Parels van Olympus is één van de spelletjes op GameDuell.nl, dé leukste gamesite van Europa. Voor elk moment van de dag is hier een leuk spelletje te vinden!

Parels van Olympus: spelregels

parels-van-olympus

Een mystieke strijd en een uitdaging van niemand minder dan de Griekse oppergod Zeus. Wie kan dat weerstaan? In Parels van Olympus worden spelers getetst op hun snelheid, strategie en behendigheid. Het speelveld bestaat uit een lange geul, waar parels doorheen rollen, naar de uitgang van het veld. De speler moet proberen zoveel mogelijk van de parels weg te schieten, om te voorkomen dat ze door de uitgang verdwijnen.

parels-van-olympus spelen

Het schieten kan pas op het moment dat er twee parels van dezelfde kleur naast elkaar liggen én er een kogel in diezelfde kleur beschikbaar is. Als alle ‘parelslangen’ uit elkaar geschoten zijn, kan het volgende level geprobeerd worden. Het is de kunst om zo snel mogelijk de eerste drie levels te doorlopen, om vervolgens een flinke puntenslag te slaan in het laatste level, level vier.

Snel even tussendoor een leuk spelletje spelen ter ontspanning? Op een website als GameDuell.nl kan het gewoon. Daar zijn talloze spelletjes te vinden, voor elke gemoedstoestand is er wel iets. Gewoon even wat lol beleven? De hersens laten kraken? Gezellig met anderen spelen? GameDuell.nl biedt voor ieder wat wils. Inschrijven op GameDuell.nl is gratis en eenvoudig; 20 miljoen Europeanen deden het al. Alle spelletjes een keer gespeeld? Blijf dan regelmatig terug komen, want de redactie van GameDuell.nl plaatst regelmatig nieuwe spelletjes. Zelf een leuk spel gezien dat nog niet op GameDuell.nl staat? Meld het dan aan, wie weet is het volgende keer wél via GameDuell.nl te spelen!