Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis Magnoid spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel Magnoid online gratis

Magnoid: echt denkwerk

Sommige spelletjes zijn zo eenvoudig, dat ze in één ruk doorlopen kunnen worden. Magnoid hoort niet bij die spelletjes. Magnoid is een uitdagend spel dat een goede speler snel onder de knie heeft, maar dat toch heel uitdagend blijft. Elk speelveld is elke keer weer anders en wat de ene keer nog lukte, lijkt een volgende keer helemaal mis te gaan. Gratis Magnoid spelen kan via GameDuell.nl. GameDuell.nl is dé spelletjesverzamelsite die iedereen moet bookmarken. Het aanbod aan spelletjes is nu al erg ruim, maar de redactie werkt hard aan het aanvullen en er verschijnen nog bijna dagelijks nieuwe games online. Allemaal even spannend en uitdagend. En natuurlijk ook erg leuk!

Magnoid: spelregels

magnoid

Wie Magnoid voor het eerst speelt, zal misschien wat herkennen. Dat kan kloppen, want Magnoid is een uitdagende variant van Breakout. Het is de bedoeling dat de speler alle blokken uit het speelveld speelt. De speler bestuurt een peddel, die steeds een bal omhoog houdt. Die bal slaat de stenen stuk. Tenminste, als deze juist gericht wordt. Door het spel heen gaat het niveau steeds verder omhoog; de stenen worden steeds lastiger te raken en sommige stenen moeten zelfs meerdere keren geraakt worden, voor ze eindelijk verdwijnen.

magnoid spelen

Magnoid bestaat uit zes levels. Steeds als de stenen uit het veld weggespeeld zijn, opent zich een nieuw level. Houd de klok steeds scherp in de gaten, want tijd over betekent extra punten!

GameDuell.nl is dé site om zowel thuis als op het werk of op school als favoriet te bookmarken. Het is namelijk een praktische portal richting talloze spelletjes. Even ontspannen, een beetje afleiding of gewoon omdat het leuk is: voor elk moment van de dag heeft GameDuell.nl een geschikt spelletje. Spelers kunnen zich gratis inschrijven en volop oefenen om op niveau te komen. Ze werken daarnaast ook mee aan de ontwikkeling van de site; wie namelijk een leuk spel kent en dit nog niet op GameDuell.nl gevonden heeft, kan het melden bij de klantenservice!