Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Magnoid spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Magnoid online gratis

Magnoid: echt denkwerk

Sommige spelletjes zijn zo eenvoudig, dat ze in één ruk doorlopen kunnen worden. Magnoid hoort niet bij die spelletjes. Magnoid is een uitdagend spel dat een goede speler snel onder de knie heeft, maar dat toch heel uitdagend blijft. Elk speelveld is elke keer weer anders en wat de ene keer nog lukte, lijkt een volgende keer helemaal mis te gaan. Gratis Magnoid spelen kan via GameDuell.nl. GameDuell.nl is dé spelletjesverzamelsite die iedereen moet bookmarken. Het aanbod aan spelletjes is nu al erg ruim, maar de redactie werkt hard aan het aanvullen en er verschijnen nog bijna dagelijks nieuwe games online. Allemaal even spannend en uitdagend. En natuurlijk ook erg leuk!

Magnoid: spelregels

magnoid

Wie Magnoid voor het eerst speelt, zal misschien wat herkennen. Dat kan kloppen, want Magnoid is een uitdagende variant van Breakout. Het is de bedoeling dat de speler alle blokken uit het speelveld speelt. De speler bestuurt een peddel, die steeds een bal omhoog houdt. Die bal slaat de stenen stuk. Tenminste, als deze juist gericht wordt. Door het spel heen gaat het niveau steeds verder omhoog; de stenen worden steeds lastiger te raken en sommige stenen moeten zelfs meerdere keren geraakt worden, voor ze eindelijk verdwijnen.

magnoid spelen

Magnoid bestaat uit zes levels. Steeds als de stenen uit het veld weggespeeld zijn, opent zich een nieuw level. Houd de klok steeds scherp in de gaten, want tijd over betekent extra punten!

GameDuell.nl is dé site om zowel thuis als op het werk of op school als favoriet te bookmarken. Het is namelijk een praktische portal richting talloze spelletjes. Even ontspannen, een beetje afleiding of gewoon omdat het leuk is: voor elk moment van de dag heeft GameDuell.nl een geschikt spelletje. Spelers kunnen zich gratis inschrijven en volop oefenen om op niveau te komen. Ze werken daarnaast ook mee aan de ontwikkeling van de site; wie namelijk een leuk spel kent en dit nog niet op GameDuell.nl gevonden heeft, kan het melden bij de klantenservice!