Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Kap´tein Klik spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Kap’tein Klik online gratis

Stelen van Kap’tein Klik

Stelen mag niet, maar als het van Kap’tein Klik is én op GameDuell.nl, dan kan altijd een uitzondering gemaakt worden. En aangezien een speler het uitsluitend met de punten moet doen, komt Kap’tein Klik er nog helemaal niet zo slecht vanaf! Kap’tein Klik is een echt behendigheidsspelletje en een van de favorieten op GameDuell.nl. Snel kunnen klikken is een must, maar ook goed nadenken is belangrijk. In opperste concentratie is het eerste level zo uitgespeeld, maar de levels erna worden vanzelfsprekend steeds moeilijker. Hoe zal dat gaan?

Kap’tein Klik: de spelregels

kaptein-klik

Ook iemand die Kap’tein Klik wil beroven, moet zich aan een aantal regels houden. Gelukkig zijn ze eenvoudig dus is het makkelijk ze te onthouden. Het speelveld bestaat uit een vak vol gekleurde munten. Als drie munten of meer elkaar raken, dan kan deze set aangeklikt worden. De set verdwijnt uit het speelveld en alle andere munten zakken naar beneden.

kaptein-klik spelen

De verzamelde munten komen terecht in de buis links van het veld. Zodra die buis helemaal vol is, verschijnt er een geheime schatkist in het speelveld. Probeer die kist zo snel mogelijk naar beneden te krijgen, want zodra de schatkist onderin het veld staat, begint het volgende level. In totaal zijn er vijf levels, degene die het lukt om deze levels allemaal binnen de tijd door te spelen, krijgt een leuke verrassing!

Wie kent GameDuell.nl nog niet? Het is inmiddels een van de grootste spelletjessites van Europa en maar liefst twintig miljoen gebruikers hebben zich al geregistreerd. Velen van hen komen dagelijks langs op GameDuell.nl om een leuk spelletje te spelen. Even de tijd doden of om te ontspannen na een lange dag op het werk of op school. De spelletjes zijn vaak kort en snel te begrijpen, waardoor er eigenlijk altijd wel tijd is voor een partijtje. En inschrijven is gratis!