Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met Jetrip spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel Jetrip online gratis

De wereld rond met Jetrip

Een wereldreis maken van achter je computer? Met Jetrip kan het. Jetrip is een uitdagend spelletje dat vraagt om inzicht. Wie dat niet heeft, zal waarschijnlijk niet eens het eerste level doorkomen! Jetrip is een van de leuke spelletjes die te vinden zijn op GameDuell.nl. De uitdaging is om alle vier de levels goed door te komen en in die tijd zoveel mogelijk punten te scoren. Als dat lukt, wacht als beloning namelijk een reis naar Moskou, in de vorm van een spannend bonuslevel. Een spannende uitdaging!

Jetrip: spelregels

Jetrip

Jetrip is een echt bouwspel: achter elkaar vallen verschillende bouwstenen naar beneden. Deze stenen kunnen alle kanten opgedraaid worden en zo worden geplaatst, dat ze samen een volledige rij volgen. Als dat lukt, verdwijnt de rij en zakt het bouwwerk een stukje naar beneden. Voor elke voltooide rij worden punten bij de score opgeteld.

Jetrip spelen

Voor elk level moet een bepaald aantal rijen gebouwd worden. Doe dit zo zorgvuldig mogelijk, zodat het veld niet volgebouwd wordt. Als dat namelijk gebeurt, stopt het spel. Jetrip is een spel dat vooral makkelijker wordt na oefening; wie eenmaal doorheeft welke tactiek het beste werkt, zal sneller door kunnen stromen naar het laatste level! Jetrip kan zowel via het toetsenbord als met de muis gespeeld worden; net wat makkelijker werkt!

Af en toe gratis een spelletje spelen op één vast adres? GameDuell.nl is het antwoord. GameDuell.nl is de grootste online spelletjessite in Europa en telt inmiddels meer dan twintig miljoen leden. Deze leden spelen alleen of tegen elkaar, afhankelijk van het spelletje. De voorraad spelletjes wordt regelmatig aangevuld, zodat het altijd de moeite waard is om even een bezoekje aan de site te brengen. Zelf spelletjes aanmelden kan ook; ideeën kunnen eenvoudig via de klantenservice ingestuurd worden!