Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met 9-Ball solo spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties
 

Speel 9-Ball Solo online gratis

9-Ball Solo thuis spelen!

De meeste mensen kennen het spelletje 9-Ball Solo uit de kroeg. Maar weinig mensen weten dat deze vorm van 9-Ball Biljart ook gewoon thuis te spelen is. Achter de computer. Bij GameDuell.nl. GameDuell.nl is een leuke site, waarop talloze spelletjes te vinden zijn. Dagelijks worden nog nieuwe spelletjes toegevoegd, waardoor het aanbod eigenlijk altijd verandert. Klassiekers als 9-Ball Pool blijven vanzelfsprekend altijd beschikbaar, maar ook varianten daarop, zoals 8-Ball Pool zijn via GameDuell.nl te spelen.

9-Ball Solo: de regels

9-ball-solo

Zoals de naam al doet vermoeden, draait 9-Ball Solo om negen ballen. Het is de bedoeling dat de speler deze negen ballen zo snel mogelijk pot. Het maakt niet uit in welke volgorde dit gebeurt, zo lang het maar zo snel mogelijk gaat. 9-Ball Solo draait erg om tijd. Voor elk potje staan vijf minuten; wie het lukt om binnen die vijf minuten de tafel leeg te spelen, krijgt bonuspunten. Bovendien kan gewoon verder gespeeld worden; het is dan ook een sport om zoveel mogelijk tafels leeg te spelen binnen de speeltijd. Let wel op de witte bal; de witte bal potten, deze stoten en geen andere bal raken of de verkeerde bal potten met de witte bal levert strafpunten op!

9-ball-solo spelen

Of het nu even uitpuffen is tijdens het maken van huiswerk of even wat afleiding tijdens een drukke werkdag: op GameDuell.nl is altijd iets te beleven. Speel 9-Ball Solo of ontspan tijdens een leuk kaartspelletje. Wie liever voor wat meer avontuur gaat, kan Maya Piramide proberen en series van 11 leggen om zo geheime schatkamers te openen.

Spelletjes spelen op GameDuell.nl kan alleen of met anderen. Tegenstanders worden door het systeem achter GameDuell.nl zo gekozen, dat ze altijd een uitdaging vormen. Zo blijft elk spelletje spannend en is er altijd weer een mogelijkheid om de eigen vaardigheden te verbeteren!