Spel kiezen...
 
Top 5

Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis 8-Ball Pool spelen. € 10,00 gratis speelgeld.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering
 

Speel 8-Ball Pool online gratis

Spannend: 8-Ball Pool

Biljarten is in het echt al heel leuk, maar op de computer is het zo mogelijk nog spannender. Probeer ook eens het 8-Ball Biljart online uit via GameDuell.nl en kijk hoe snel het lukt om alle ballen in de juiste richting te sturen. 8-Ball Pool is een leuk en interactief spelletje, dat dankzij de relatief korte duur bijna altijd tussendoor gespeeld kan worden. Ook fijn om te weten: dit 8-Ball Biljart is erg realistisch en het is dus op de computer minstens zo lastig om juist te richten, als het in het echt is. Wie weinig ervaring heeft met biljarten, zal deze kans kunnen grijpen om vaardigheden op te bouwen, terwijl ervaren biljarters ze met 8-Ball Pool kunnen verfijnen!

8-Ball Pool spelregels

8-ball-pool

8-Ball Pool draait om het zo snel mogelijk ‘potten’ van de ballen. Eerst gaat het om de gekleurde ballen en als laatste de zwarte bal met het getal 8 erop. 8-Ball Pool wordt met meerdere spelers gespeeld. De speler die de witte bal het dichtst naar de linker kopband weet te stoten, mag beginnen. Vervolgens proberen de spelers zo snel mogelijk hun eigen ballen in de daarvoor bestemde vakken in het veld te stoten.

8-ball-pool-spelen

In principe mogen beide spelers om beurten, maar wie bij een stoot tenminste één bal in de pot krijgt, mag nog een keer, net zo lang tot het een keer mis gaat. Spelers kunnen speeltips krijgen via het aparte chatveld onder de biljarttafel.

Naast 8-Ball Pool zijn er natuurlijk nog veel meer spelletjes te vinden op GameDuell.nl. Wie graag zijn of haar biljartvaardigheden nog wat verder verfijnt, kan bijvoorbeeld gaan voor 9-Ball Solo. Dit spelletje biedt net even wat extra uitdaging en is dan ook bedoeld voor de meer ervaren biljarter. Daarnaast biedt GameDuell.nl ook veel spelletjes in heel andere genres, denk bijvoorbeeld aan Polar Stars, Dragon Click of Dobbelen!