Welkom op één van de grootste spellenwebsites


Nu gratis meespelen bij GameDuell. € 10,00 speelgeld gratis.
 • Veel leuke spellen leren kennen
 • Meer dan 125 miljoen medespelers
 • Echt geld winnen
Eén van de grootste spellenwebsites
 • De beste spellen
  Klaverjassen, Rummi, Jungle Jewels
 • Echte tegenstanders
  ruim 125 miljoen medespelers
 • Echte winsten
  win contant geld
Uw veiligheidsgarantie:
 • Gratis vrijblijvend spelen
 • Gegarandeerd geen reclame
 • Veilige SSL-codering

 

Kaartspellen

Ruime keuze kaartspellen

Kaartspellen zien er redelijk eenvoudig uit, maar dat zijn ze niet altijd. Toegegeven, een spelletje als Pesten kan bijna iedereen wel succesvol afronden, maar dat geldt zeker niet voor een uitdagend spel als Klaverjassen, of misschien wel de kaartspelletjes Spider Pro en Cleopatra’s Piramide. Gelukkig is er een manier om deze spellen beter onder de knie te krijgen: inschrijven bij GameDuell.nl en regelmatig online kaartspelletjes oefenen.

Bij GameDuell.nl zijn uitsluitend gratis kaartspellen te vinden; iedereen kan zich als proefspeler aanmelden en vervolgens proberen zo veel mogelijk punten te scoren. GameDuell.nl biedt ruime keuze in kaartspellen; van Patience tot Spider en van Rummi tot Hartenjagen.

Waarom kaartspelletjes?

Kaartspellen

Natuurlijk is er altijd de vraag waarom iemand kaartspellen zou spelen, als er ook talloze avonturengames op het internet te vinden zijn. Een goede reden is dat het helpt de hersenen te trainen. De gratis kaartspelletjes op GameDuell.nl zijn zo opgebouwd, dat ze allemaal net iets anders zijn en net om wat andere vaardigheden vragen. Het ene spel vraagt een goed rekenvermogen van de speler, terwijl het andere spel juist om strategisch inzicht vraagt. Door regelmatig kaartspellen te spelen, kunnen deze vaardigheden verder ontwikkeld worden en worden niet alleen de scores steeds hoger, maar blijft ook het brein goed actief. Niet gek toch, voor een beetje online ontspanning?

Gratis spelen bij GameDuell.nl

Kaartspellen spelen

Zoals aangegeven is het spelen van kaartspelletjes op GameDuell.nl helemaal gratis; na registratie krijgt elke speler gratis speeltegoed. Dit speeltegoed kan meerdere keren voor niets worden opgeladen. Daarnaast zijn er nog verschillende manieren om extra gratis speeltegoed te verdienen, bijvoorbeeld door vrienden en familie aan te melden. Dit kan gemakkelijk via e-mail of via sociale netwerken, net wat prettiger werkt!

Wie genoeg heeft van kaartspellen en soms ook wel eens iets anders wil doen, kan zich aanmelden voor een van de competities of zich richten op actiespellen. Ook die zijn kort maar uitdagend en dus erg leuk!