Help-overzicht

Vragen over typen spelers

 1. Wat betekent het als mijn status proefspeler is?
 2. Wat betekent het als mijn status winstspeler is?
 3. Hoe kan ik proefspeler of winstspeler worden?
 4. Kunnen alle typen spelers aan alle spellen deelnemen?
 1. Wat betekent het als mijn status proefspeler is?

  Als proefspeler heeft u de mogelijkheid om GameDuell gratis te testen. Met de welkomsbonus van € 10,00 speelgeld kunt u bepaalde spellen spelen. U kunt bovendien gebruik maken van een persoonlijke spelerrekening. Als proefspeler kunt u geen echt geld winnen en niet aan onze winstspellen deelnemen.

 2. Wat betekent het als mijn status winstspeler is?

  Als winstspeler heeft u echt geld op uw spelerrekening gezet. Enkele van de exclusieve voordelen, die u als winstspeler ten opzichte van proefspelers heeft, zijn:

  • U kunt echt geld inzetten en winnen.
  • U heeft toegang tot alle spellen.
  • U kunt onbegrensd gratis trainingsduellen spelen.
  • U kunt vrienden uitdagen en premies verdienen.
  • U kunt gebruik maken van alle community-functies zoals bijv. het kiezen van een spelersfoto (avatar) en het spelen van toernooien met een mini-divisies.
 3. Hoe kan ik proefspeler of winstspeler worden?

  Om als proefspeler aan de duellen deel te kunnen nemen, dient u zich gratis en vrijblijvend als proefspeler aan te melden.

  Met een uitgebreidere aanmelding kunt u uzelf als winstspeler registreren. Hiervoor moet u als proefspeler inloggen en rechtsboven op Echt geld winnen klikken. Nadat u uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld en minstens € 10,00 op uw spelerrekening heeft gezet, krijgt u per sms een registratiecode. Vul deze in het daarvoor bestemde vak in. Dan staat u als winstspeler geregistreerd.

  Ook als u geen mobiele telefoon heeft kunt u zich laten registreren. Informatie hierover krijgt u van onze klantenservice. Stuur alstublieft een e-mail aan onze klantenservice.

 4. Kunnen alle typen spelers aan alle spellen deelnemen?

  Proefspelers kunnen slechts een bepaald aantal spellen uitproberen. Ze spelen daarbij niet om geld, kunnen niet meedoen aan mini-divisies en het speelgeldtegoed is beperkt. Winstspelers kunnen alle spellen spelen en aan alle toernooien met mini-divisies deelnemen. De hoeveelheid gratis trainingsduellen is onbegrensd.