Partners

ALS PARTNER SAMEN MET GAMEDUELL VERDIENEN!

 1. Het idee achter GameDuell

  Als organisator van online toernooien heeft GameDuell een nieuw soort website voor behendigheidsspellen ontwikkeld, waarop de speler tegen andere spelers en om echt geld kan spelen. Alle spellen van GameDuell zijn behendigheidsspellen. Dat betekent dat winst of verlies niet door toeval maar door behendigheid wordt bepaald. Behendigheidsspellen verschillen hierdoor principieel van kansspellen met geld, zoals bijv. wedden of casino-spellen.

 2. Dat maakt GameDuell uniek

  Vergeleken met traditionele spellenwebsites heeft GameDuell drie bijzonderheden:

  • Echte tegenstanders

   De tegenstanders zijn echte mensen.

  • Echte competitie

   Het speelsterkteprincipe garandeert een eerlijke competitie.

  • Echte winsten

   U kunt echt geld & echte prijzen winnen.

 3. Online gaming - een mainstream-markt waar het om miljoenen gaat

  De online spellenmarkt is reeds een markt waar het om miljoenen gaat en een markt die nog altijd groeit. Duitsland is de grootste markt voor online gaming in Europa en laat bovendien een sterke groei zien (Nielsen/Netratings 2003). Volgens de T-Online-studie ’Surfer-Check 2004’ steeg het gebruik van online gaming-aanbiedingen in één jaar naar 5,3 miljoen mensen. Bovendien is het interessant dat de zogenaamde casual online gaming-markt een massamarkt is die voor 50% uit vrouwen bestaat. Als u ook van de online gaming-trend wilt profiteren, kunt u nu partner van GameDuell worden.

 4. Samenwerking met GameDuell

  U heeft een eigen website en wilt uw bezoekers attracieve nieuwe inhoud bieden? U wilt graag samen met GameDuell geld verdienen? Neem dan deel aan ons partnerprogramma en maak gebruik van de voordelen van een samenwerking met GameDuell.

  Uw voordelen:

  • Attractieve vergoeding
  • Permanent nieuwe reclamemiddelen met een hoogwaardige inhoud
  • Toegang tot gedetailleerde online statistieken

  De registratie in het partnerprogramma is gratis en vrijblijvend.


  Coöperatie
  U wilt een volwaardige partner van ons worden? Daarvoor ontwikkelen we graag een op maat gemaakt voorstel voor u. Neem alstublieft contact met ons op: partner@gameduell.nl