Partners

ALS PARTNER SAMEN MET GAMEDUELL VERDIENEN!

 1. Het idee achter GameDuell

  GameDuell brengt spelers uit verschillende landen samen om spelplezier te brengen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de online spellen branche is GameDuell een van de bekendste spellenwebsites in Duitsland en een leidend bedrijf en platform voor casual/social spellen en behendigheidsspellen.

  Of het nou klassieke 1-op-1 duellen, spannende multiplayer spellen of toernooien zoals Skat Masters zijn, er is voor elk wat wils. Houd u van klassieke kaart- en bordspellen? Niemand houdt u voor de gek in spellen als Rummi, Skat, Solitaire, Patience of FreeCell? U kunt "Match 3" en "Bubble Shooter" spellen zelfs in uw slaap doen? Bewijs uw vaardigheden tegen echte tegenstanders bij GameDuell!

 2. Dat maakt GameDuell uniek

  Vergeleken met traditionele spellenwebsites heeft GameDuell drie bijzonderheden:

  • Echte tegenstanders

   De tegenstanders zijn echte mensen.

  • Echte competitie

   Het speelsterkteprincipe garandeert een eerlijke competitie.

  • Echte winsten

   Spelers kunnen echt geld winnen.

 3. Online gaming - een mainstream-markt waar het om miljoenen gaat

  Online spellen vertegenwoordigen een van de snelst groeiende industrieën op het internet. In 2020 is de gezamenlijke omzet meer dan 18 miljard dollar en worden er jaarlijks 13% meer klanten gewonnen (Statista, 2020).

  De casual online spellen markt heeft een gelijke geslachtsverdeling met 45% vrouwen in de leeftijdscategorie 18 tot 55 met een brede interesse in entertainment (Statista, 2019). Indien u ook van deze online-gaming trend wilt profiteren kunt u contact opnemen met het GameDuell partnership program.

 4. Samenwerking met GameDuell

  U heeft een eigen website en wilt uw bezoekers attracieve nieuwe inhoud bieden? U wilt graag samen met GameDuell geld verdienen? Neem dan deel aan ons partnerprogramma en maak gebruik van de voordelen van een samenwerking met GameDuell.

  Uw voordelen:

  • Attractieve vergoeding
  • Permanent nieuwe reclamemiddelen met een hoogwaardige inhoud
  • Toegang tot gedetailleerde online statistieken

  De registratie in het partnerprogramma is gratis en vrijblijvend.


  Coöperatie
  U wilt een volwaardige partner van ons worden? Daarvoor ontwikkelen we graag een op maat gemaakt voorstel voor u. Neem alstublieft contact met ons op: partner@gameduell.nl