Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Woordspelletjes

Meer kennis dankzij woordspelletjes

Mensen die dol zijn op letters, zullen ongetwijfeld ook gek zijn op online woordspelletjes. Online woordspelletjes zijn namelijk uitdagend, spannend en nog leerzaam ook. Ze leren spelers om creatief om te gaan met letters en om zo snel mogelijk na te denken. Bovendien kunnen ze een welkome aanvulling bieden op de woordenschat en dat is ook geen slechte bijkomstigheid.

Gratis woordspelletjes spelen kan het beste op de website die gespecialiseerd is in het aanbieden van leuke games: GameDuell.nl. GameDuell.nl is met twintig miljoen geregistreerde leden de grootste spelletjessite van Europa te noemen. Een flinke prestatie, waar dagelijks hard aan gewerkt wordt.

Woordspelletjes: Professor Muis

woordspelletjes

De koning van de woordspelletjes is Professor Muis. Dit leuke spelletje Professor Muis op GameDuell.nl laat de speler kennis maken met een letterbord. Dit letterbord is gevuld met allerlei letters, die samen verschillende woorden kunnen vormen. Het is aan de speler om ervoor te zorgen dat die woorden eruit gepikt worden. Dit zijn gewone woorden, maar ook speciale zoekwoorden. Alle gevonden woorden leveren punten op en de speler moet zoveel mogelijk punten verzamelen. Zorg er wel voor dat alleen geldige woorden gevonden worden, want anders vindt er mogelijk puntenaftrek plaats.

online woordspelletjes

Door alle zoekwoorden te verzamelen, kan doorgestroomd worden naar het volgende level. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om extra punten te sparen, bijvoorbeeld door superwoorden of de gouden letter te vinden.

Voor de woordspelletjes geldt hetzelfde als voor de andere spelletjes op GameDuell.nl: alle spelers krijgen een fairness-garantie aangeboden. Dat wil zeggen dat alle spelletjes volledig eerlijk verlopen. GameDuell.nl heeft haar site zo ingericht, dat voor duels spelers worden gekozen met een gelijke speelsterkte. Zo wordt niemand bevoordeeld of benadeeld. Ook krijgen spelers precies dezelfde situatie aangeboden. In het geval van een kaartspel, liggen alle kaarten bij beide spelers op precies dezelfde plekken. De uitdaging is dan voor beide spelers gegarandeerd even groot.