Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Webspelletjes

Plezierige ontspanning: webspelletjes

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het is natuurlijk mogelijk om het hele internet af te struinen naar gratis webspelletjes, maar waarom die moeite nemen, als het bezoeken van één enkele site al genoeg is om toegang te krijgen tot de leukste webspelletjes? GameDuell.nl is het adres.

GameDuell.nl is sinds haar start in 2003 doorgegroeid tot één van de grootste spelletjessites van Europa. Inmiddels kent de site maar liefst twintig miljoen geregistreerd leden en worden dagelijks 200.000 webspelletjes gespeeld via GameDuell.nl.

Fairness-garantie op webspelletjes

webspelletjes

GameDuell.nl vindt eerlijk spelen erg belangrijk. Niet alleen omdat dat zo hoort, maar ook omdat het voor de spelers veel leuker is. Daarom biedt GameDuell.nl iets unieks: een fairness-garantie. Die fairness-garantie garandeert dat de spelletjes op GameDuell.nl niet gebaseerd zijn op kans, maar op behendigheid. Alleen vaardigheid zorgt voor winst, stom geluk speelt niet mee.

gratis webspelletjes

Ook wordt altijd gekeken naar een selectie van de juiste tegenstander: als er sprake is van een duel of een minidivisie, dan moet die ongeveer hetzelfde niveau hebben als de speler. Op die manier kan gegarandeerd zijn dat de webspelletjes spannend blijven en krijgt de speler de kans om zijn of haar vaardigheden in het spel steeds een beetje te verbeteren.

Hoewel GameDuell.nl inmiddels een behoorlijk aanbod aan webspelletjes heeft, wordt nog dagelijks gekeken naar nieuwe toevoegingen. Spelers kunnen zelf spellen aanmelden, maar de redactie doet natuurlijk ook haar best tot een zo uitdagend mogelijk aanbod te komen. Op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied kan heel eenvoudig. De spelers ontvangen een e-mail als er nieuwe games geplaatst worden. Deze berichten zijn echter ook terug te lezen via de community. Een keer een mailtje gemist? Kijk dan gerust terug in de berichten en ben binnen een mum van tijd weer up to date.