Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Webgames

Spannende webgames online!

Vertier op internet is makkelijk gevonden: het lezen van de laatste nieuwtjes, online shoppen óf online gamen. Dat laatste is misschien wel het leukst én het slimst, want de webgames van GameDuell.nl staan niet alleen voor ontspanning, maar ook voor breintraining. Een leuke en slimme manier om de tijd door te komen!

Webgames zijn bij GameDuell.nl gratis te spelen. Het enige dat vereiste is een GameDuell.nl-account, die gratis aangemaakt kan worden voor de site. Uiteraard is de account geheel vrijblijvend en kan deze altijd weer gedeactiveerd worden. Volg in de voetsporen van twintig miljoen andere spelers en bekijk ook het aanbod van de leukste spelletjessite van Europa!

Echte tegenstanders

web games

Veel webgames bieden de mogelijkheid om alleen te spelen, of tegen anderen. In veel gevallen zijn die ‘anderen’ dan geen echte mensen, maar gewoon computers. Dat is niet echt leuk, want hoe vaak lukt het nu om een computer te slim af te zijn? Bij GameDuell.nl werkt dat helemaal anders. Alle spelers die een duel willen spelen, krijgen te maken met echte tegenstanders. Deze spelers worden geselecteerd op speelsterkte, wat wil zeggen dat het alleen mogelijk is een duel aan te gaan met spelers die ongeveer even goed zijn. Dankzij deze maatregel is het voor iedereen leuk om webgames te spelen via GameDuell.nl en kunnen wij onze ‘fairness-garantie’ blijven hanteren. Eerlijk spelen voor iedereen!

webgames

Snel inschrijven bij GameDuell.nl biedt niet alleen meteen toegang tot de leukste webgames, maar geeft ook recht op een cadeautje: gratis speeltegoed. Dit speeltegoed kan het begin zijn van een bloeiende carrière; hiermee kan namelijk deelgenomen worden aan duels, die bedoeld zijn om nog sterker te worden in verschillende spelletjes. Slaagt die opzet? Dan zou het gratis speeltegoed zomaar eens verdubbeld kunnen worden. Mislukt het? Niet getreurd: het gratis speltegoed is tot twee keer toe weer op te laden om nieuwe webgames te spelen.