Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Sportspelletjes

Ga los met sportspelletjes!

Een potje voetballen is leuk, maar wat als het slecht weer is? Dan is het veel leuker om het spelen van sportspelletjes voort te zetten achter de computer. Gelukkig kan dat, want GameDuell.nl biedt heel veel leuke online sportspellen. Biljarten bijvoorbeeld. Dat kan via GameDuell.nl op twee manieren, met 8-Ball Pool of met 9-Ball Solo. Allebei even spannend en uitdagend, maar net even een tikkeltje anders dan normaal.

Het leuke van GameDuell.nl is dat iedereen hier gratis sportspelletjes kan spelen. Hiervoor hoeft een speler eigenlijk niets bijzonders te doen: registreren levert al een status als proefspeler én gratis speltegoed op. Na het inloggen kan direct begonnen worden met sportspelletjes spelen!

Echte uitdaging: Voetbal Mania

sportspelletjes

Als het gaat om sportspelletjes, dan is er op GameDuell.nl één spelletje dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt: Voetbal Mania. Voetbal Mania is een van die sportspelletjes die een echte liefhebber niet mag missen; een thuiswedstrijd, zoals wij het graag noemen. Het speelveld is bij Voetbal Mania bezaaid met typische voetbalartikelen en het is de bedoeling dat het veld zo snel mogelijk leeg wordt gespeeld. Tegelijkertijd moet de speler zoveel mogelijk punten halen. Klinkt uitdagend? Dat is het ook, want voor elke helft heeft de speler maar 45 seconden de tijd!

sportspellen

GameDuell.nl biedt veel meer dan alleen sportspellen. Voor kaartliefhebbers is er bijvoorbeeld Solitaire Harmony, een kaartspel dat zich in Middeleeuwse tijden afspeelt. Of Klaverjassen; een welbekende klassieker die nooit verveelt. Maar ook andere uitdagende kaartspellen zijn gratis te spelen via GameDuell.nl: Spider, Patience, Cleopatra’s Piramide: het zijn er zo maar een paar.

Naast kaartspellen zijn op GameDuell.nl ook heel veel actiespellen te vinden. Kijk hoeveel strategisch inzicht nodig is voor het uitspelen van de verschillende levels van Jungle Jewels, of ga op jacht op prachtige koralen en probeer die zo snel mogelijk, in de juiste volgorde, stuk te maken!