Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Sportspellen

Sportief met sportspellen

Sportiviteit bestaat op allerlei niveaus. Niet iedereen speelt graag sportspelletjes buiten of heeft het geduld om anderhalf uur lang sportspellen op een gameconsole te spelen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want er zijn ook heel veel korte online sportspelletjes. Op GameDuell.nl. Daar kan iedereen sportspelletjes spelen die maximaal vijf minuten duren. Ze zijn snel en leuk én het zijn gratis sportspelletjes.

Hoe dat kan? GameDuell.nl staat voor plezier en wil jong en oud gelijke kansen bieden als het gaat om online sportspelletjes spelen. Daarom mag iedereen zich gratis inschrijven als proefspeler. Een eenvoudige aanmelding betekent direct toegang tot de leukste spelletjes. Want buiten sportspelletjes zijn op GameDuell.nl ook heel veel andere leuke games te vinden.

Klassieke sportspellen spelen

sportspelletjes

Natuurlijk biedt GameDuell.nl een aantal van de meest klassieke sportspellen aan. De topper op dit gebied is DartKing. DartKing is een spannend dartspel, waarbij het de bedoeling is om 301 punten weg te spelen in zo min mogelijk beurten. Elke speler begint met die 301 punten. Vervolgens wordt elke geworpen score van die 301 punten afgehaald. In tegenstelling tot het traditionele darten, maakt het voor DartKing niet uit hoe de laatste punten weggespeeld worden.

sportspellen

Dit mag met een dubbele worp, maar ook met een enkele. Wat wel belangrijk is, is dat er precies geworpen wordt. Met elf punten uitkomen, terwijl er nog tien punten open stonden, kan dus niet.

Klinken de sportspelletjes van GameDuell.nl aantrekkelijk genoeg om ze zelf eens uit te proberen? Dat kan, want de gratis aanmelding als proefspeler staat gewoon open. Vul het registratieformulier in en ontvang meteen gratis speeltegoed. Zodra er voldoende getraind is op de verschillende spelletjes, kan meegedaan worden aan een duel. Tijdens zo’n duel kan elke speler proberen zijn of haar inzet te verdubbelen, om daar weer nieuwe duels mee te spelen.