Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Spelletjes

Altijd leuke spelletjes

Spelletjes spelen op de computer: veel mensen hebben het als hobby. Niet verwonderlijk, want het is gewoon heel leuk om te doen en een prima manier om de tijd te verdrijven. Ook handig; wie een lange dag op kantoor zit en veel met de computer werkt, wordt vaak na verloop van tijd wat minder productief. Af en toe een spelletje spelen kan de productiviteit weer doen stijgen. Dit is de reden dat veel werkgevers ook niet moeilijk doen over een spelletje onder werktijd.

Maar waar zijn nu leuke spelletjes te vinden? Zoek niet verder, maar bezoek direct GameDuell.nl. GameDuell.nl is online dé place to be als het gaat om het spelen van leuke spelletjes. Van Klaverjassen tot Jungle Jewels en van Voetbal Mania tot het spannende Combina: voor jong en oud is hier iets leuks te vinden.

Minidivisie spelen

spelletjes

De diversiteit aan spelletjes en spelmethoden is wat GameDuell.nl zo aantrekkelijk maakt. Niet maar op één manier een klassieker uitspelen, maar verschillende varianten voor verschillende niveaus, zoals bijvoorbeeld het geval is bij Spider. Echt spannend wordt het als een speler zich opgeeft voor een minidivisie.

spellen

Een minidivisie is een partijtje waarbij maximaal twaalf spelers zich samen opgeven voor één competitie. In deze divisie krijgt elke speler de kans om de elf andere spelers te verslaan. Uiteindelijk wint degene die de meeste tegenspelers verslagen heeft. In de minidivisie zijn ook punten te scoren. Mocht het nu zo zijn dat meerdere spelers op een eerste plek uitkomen, dan geven de punten uiteindelijk aan wie de winnaar wordt.

Spelletjes spelen op GameDuell.nl kan op twee manieren: door gratis proefspeler te worden, of door winstspeler te worden. Gratis proefspeler worden is een mooie manier om spelletjes uit te proberen en om de vaardigheden vast wat aan te scherpen. Omdat het ook als proefspeler fijn is om aan duels te kunnen deelnemen, krijgt elke nieuwe speler van ons gratis speeltegoed.