Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Retrospelletjes

Gezellig: retrospelletjes!

Gezellige spelletjes zijn altijd leuk om te doen. En als er één term van toepassing is op retrospelletjes, dan is het wel ‘gezellig’! Retrospelletjes grijpen terug op vroeger. Dit maakt ze vaak zo leuk; ze halen herinneringen op aan vroegere tijden. Bovendien zijn retrospelletjes vaak echte klassiekers. Dat soort spelletjes blijft leuk om te spelen en hoe vaak ze ook gespeeld worden; ze vormen altijd weer een uitdaging.

Retrospelletjes in allerlei categorieën zijn te vinden op GameDuell.nl, dé spelletjessite van Europa. Twintig miljoen spelers. 200.000 games per dag. Niet voor niets is GameDuell.nl één van de grootste online trekpleisters voor gamers!

Verschillende soorten retrospelletjes

retrospelletjes

Wie voor het eerst een kijkje neemt op GameDuell.nl, zal zich verbazen over het brede aanbod aan spelletjes. Ook retrospelletjes worden snel gespot. Wat te denken van 8-Ball Pool. Of nog klassieker: Backgammon? Ook andere kaartspellen zijn makkelijk te definiëren als echte retrospelletjes: Hartenjagen, Klaverjassen, Rummi, wie kent ze niet?

retrospellen

Naast deze retrospelletjes biedt GameDuell.nl ook nog heel veel andere games. Actiespellen zoals Jungle Jewels, Fluffy of Voetbal Mania. Of denk eens goed na en speel uitdagende games als Spot de Spullen, Ghostsweeper (een variant op mijnenveger), Professor Muis of Sudoku. Hersens kraken of gewoonweg plezier hebben: op GameDuell.nl kan alles.

Het doel van spelen op GameDuell.nl is om steeds beter te worden. Niet alleen in retrospelletjes, maar ook in de actie- en denkspellen. Hiervoor is veel oefenen niet alleen belangrijk, maar ook veel lezen en extra verdieping in de spelletjes. Dat is dan ook precies wat geboden wordt via de community. De community is een ruimte waar spelers informatie kunnen vergaren over de spelletjes, om zo volledig op de hoogte te blijven. De redactie plaatst regelmatig een blog met tips, die de ene keer vertellen over een nieuwe game en de andere keer helpen om nog beter te worden!