Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Retrospellen

Retrospellen: helemaal van nu

Met mode is het al zo dat alles vanzelf een keertje terug komt. Met spelletjes werkt dat precies hetzelfde. Sterker nog: in veel gevallen zijn het juist de retrospelletjes die niet zozeer terug komen van weggeweest, maar eerder nooit van het speeltoneel verdwijnen. En dat is maar goed ook, want de meeste retrospellen zijn veel te leuk om te laten verstoffen.

Aan het feit dat er dagelijks 200.000 spelletjes op de site gespeeld worden, maakt GameDuell.nl in ieder geval op dat retrospelletjes nog steeds goed aanslaan. En voor wie liever iets moderns heeft; ook daarin biedt GameDuell.nl genoeg keuze.

Echte retrospellen: rummi

retrospelletjes

Er zijn een heleboel retrospellen te benoemen, maar weinig van die spellen zijn zo bekend als Rummi. Rummi is ontzettend geliefd, zowel in Nederland als in België. En dat is ook wel logisch; het is een leuk spel, de meeste spelers hebben het zo door én het is voor iedereen uit te spelen, mits er voldoende training aan te pas komt. Rummi draait om het zo snel mogelijk weg spelen van de eigen hand. Die hand bestaat uit uitgedeelde kaarten en gekochte kaarten; wie namelijk een beurt niet kan, moet een nieuwe kaart pakken. De kaarten kunnen weggelegd worden in nieuwe setjes, of aangeschoven worden aan bestaande setjes. Let wel: elke beurt mag maximaal 90 seconden duren. Ook hier is snel nadenken dus geboden.

retrospellen

Wie erg sterk is in retrospellen, zal misschien de behoefte voelen om deze vaardigheden in de praktijk te laten zien aan andere spelers. Dat komt goed uit, want GameDuell.nl telt maar liefst 20 miljoen leden en velen van hen zijn wel in voor een duel. Wie zich aanmeldt als proefspeler op de site, krijgt hierbij gratis speeltegoed. Met dit speeltegoed kunnen duels worden gespeeld. De tegenstanders worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van ongeveer gelijk niveau.