Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Reactiespelletjes

Razendsnelle reactiespelletjes

Precies op het juiste moment de juiste zet doen: alles draait daarom in reactiespelletjes. Reactiespelletjes stellen spelers op de proef en zorgt er voor dat ze tot het uiterste moeten gaan; opperste concentratie is vereist om in de hogere regionen van het scorebord te komen. De tegenstanders zijn allemaal ongeveer even sterk, waardoor de uitdaging nog groter is.

Hoe dit kan? Het gaat vast om één van de reactiespelletjes op GameDuell.nl. Daar zijn ze namelijk gratis te spelen én wordt een fairness-garantie gegeven. Kortom; alle spelletjes verlopen helemaal eerlijk. Als kers op de taart selecteert GameDuell.nl de spelers op niveau, zodat de uitdaging nog veel groter wordt.

Topper onder reactiespelletjes: Combina

gratis online games

Op GameDuell.nl zijn heel veel reactiespelletjes te vinden, maar de topper onder deze spelletjes is toch wel Combina. Combina is een snel spel, waarbij de speler zo snel mogelijk rijen moet vormen van drie, vier of zelfs vijf stenen met dezelfde afbeelding. Lang nadenken kan eigenlijk niet, want het spel staat op tijd. Als de tijd verlopen is voor het level is uitgespeeld, verliest de speler.

gratis online game

Combina bestaat uit vier levels en elk level moet binnen maximaal 60 seconden worden uitgespeeld. Een level is uitgespeeld als de speler zoveel combinaties heeft weten te maken, dat de puntenrij aan de zijkant van het speelveld helemaal vol is. In elk level wordt dit lastiger, want er komen steeds meer figuren bij.

Wie gaat de uitdaging aan en wil zelf eens proberen de reactiespelletjes op GameDuell.nl goed te doorstaan? Probeer eerst met een relatief eenvoudig spelletje, of waag direct een sprong in het diepe met Combina. Het enige dat hiervoor nodig is, is een aanmelding bij GameDuell.nl. Dit kost – behalve een minuut om het registratieformulier in te vullen – helemaal niets. Proefspelers krijgen na hun inschrijving direct gratis speeltegoed, zodat ze ook eens mee kunnen doen aan een duel.