Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Quiz

Speel eens een leuke quiz!

Even niets te doen? Of veel te hard gewerkt en zin in ontspanning? Een leuke Quiz spelen op GameDuell.nl is het antwoord. GameDuell.nl biedt de leukste verzameling Quizspelletjes voor jong en oud. Beantwoord quizvragen in de kennisquiz of leuker nog: versla vrienden en familieleden in een algemene kennisquiz! Het is leuk om veel juiste antwoorden te kennen, maar het is nog leuker als blijkt dat andere spelers dezelfde antwoorden niet kunnen geven!

GameDuell.nl biedt spelers van elk niveau plezier voor elk moment: even tussendoor of op een lekkere vrije dag!

Quiz: altijd een oplossing?

quiz

Alle spelletjes op GameDuell.nl zijn een uitdaging. Ze kunnen allemaal uitgespeeld worden, maar het kan voorkomen dat bepaalde acties van de speler ervoor zorgen dat de oplossing niet of niet makkelijk meer te realiseren is. Bij de Quiz is dat iets anders; daar is natuurlijk altijd een juist antwoord. Het grote voordeel van spelen bij GameDuell.nl is dat alle spelers altijd volgens dezelfde voorwaarden moeten spelen; wie een duel speelt, kan er dus zeker van zijn dat de tegenstander dezelfde Quiz voorgeschoteld krijgt. Achteraf kan dus niet gezegd worden dat het spel niet eerlijk verlopen is!

algemene kennisquiz

Wie tijd en energie steekt in het spelen van een Quiz, wil hier natuurlijk ook iets voor terug. Klinkt een jackpot interessant genoeg? Op GameDuell.nl zijn speciale duellen te spelen met een jackpot. Des te meer spelers zich inschrijven op een duel, des te hoger de jackpot. Omdat een dergelijk duel een ongelimiteerd aantal inschrijvers aankan, kan de jackpot soms wel honderden euro’s waard worden.

De start- en eindtijd van een jackpot duel zijn vooraf vastgelegd, waardoor voor elke speler duidelijk is wanneer het duel gespeeld moet worden. Bovendien is het mogelijk om meer dan één keer mee te doen aan hetzelfde duel. Dat vergroot de winkansen voor de volgende keer!