Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Online spelletjes

Gave online spelletjes

Op zoek naar een leuke manier om even goed te ontspannen, zelfs als het maar vijf minuutjes mag duren? De online spelletjes van GameDuell.nl zijn hier voor gemaakt! Talloze leuke spelletjes die stuk voor stuk niet langer duren dan een minuut of vijf: kan het beter? Spelen kan bijna direct: surf naar GameDuell.nl en vul het registratieformulier in. Binnen een paar minuten kan het eerste spelletje opgestart worden!

GameDuell.nl is niet zomaar een leuke site met online spelletjes, maar dé grootste spelletjessite van Europa. Ons ledenbestand telt maar liefst 20 miljoen spelers en dagelijks verzorgen we 200.000 games. Geen wonder dat GameDuell.nl zo’n goede reputatie heeft opgebouwd.

Speel samen online

online spelletjes

Samen online spelletjes spelen is ook heel eenvoudig te doen op GameDuell.nl. Meld vrienden of familieleden aan en speel samen, of kies een andere tegenstander voor een spannende uitdaging. GameDuell.nl biedt ook de mogelijkheid tot het spelen van een minidivisie. Deze minidivisie wordt met maximaal twaalf spelers gespeeld. De divisie draait om één spel en alle spelers zullen een keer tegen elkaar moeten spelen. Probeer zoveel mogelijk tegenstanders te verslaan, want degene die dat het beste doet, wint de divisie. Eindigen meerdere spelers op de eerste plek in het klassement? Dan geeft de puntenscore de doorslag. Als er minder dan vijf spelers meedoen aan de divisie, gaat de hele winst naar de nummer 1!

online spellen

Last but not least: op GameDuell.nl spelletjes spelen is helemaal gratis. Wie wil kan zich aanmelden via de website en direct beginnen als proefspeler. Met gratis speeltegoed, waarmee ook alvast wat duels gespeeld kunnen worden. Het gratis speeltegoed mag tot twee keer toe voor niets opgeladen worden. Dit geeft elke speler voldoende mogelijkheden om te oefenen in de spelletjes. Klaar voor een duel? Ze zijn bij GameDuell.nl op elk moment van de dag te spelen!