Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Online gaming

Top in online gaming

Eén website. Tientallen spelletjes. Twintig miljoen spelers. Recept voor succes? Aan de activiteit op GameDuell.nl te zien is dat zo! Deze portal voor online gaming wordt dagelijks volop bezocht en er worden steeds 200.000 spelletjes per dag gespeeld. De spelers werken aan hun speelsterkte, dagen elkaar uit voor duels of oefenen voor zichzelf als proefspeler. Voor iedereen is iets leuks te doen op GameDuell.nl.

Aanmelden als proefspeler voor online gaming is heel eenvoudig. Via de homepage kan een eenvoudig registratieformulier worden ingevuld, waarmee GameDuell.nl een spelersaccount aanmaakt. Met die spelersaccount kan direct gespeeld worden.

Online gaming als proefspeler

online gaming

Wat houdt de status ‘proefspeler’ precies in? Online gaming als proefspeler is volledig gratis en vrijblijvend. Bij GameDuell.nl maken we het zelfs nog beter: alle proefspelers worden beloond met een bedrag aan gratis speltegoed. Als proefspeler heeft elke speler de kans om ervaring op te doen met GameDuell.nl en de website te testen. Later is het ook altijd mogelijk om een account als winstspeler aan te maken. Winstspelers kunnen gratis gebruik maken van alle spelletjes op de site, ook de spelletjes die niet voor proefspelers beschikbaar zijn. Uiteraard is zowel het proefspelerschap als het winstspelerschap weer op te zeggen indien gewenst.

gaming

Wie het maximale wil halen uit het lidmaatschap bij GameDuell.nl, kan de proefspeleraccount altijd omzetten naar een winstspeleraccount. Het worden van winstspeler heeft een aantal voordelen. Zo hebben winstspelers toegang tot alle spellen, kunnen ze eindeloos trainen en mogen ze meedoen aan winstspellen. Ook kunnen winstspelers vrienden uitdagen tot een online gaming duel en krijgen ze toegang tot alle mogelijkheden die de community biedt. Denk hierbij aan het spelen van jackpottoernooien en het selecteren van een eigen avatar.

Daarbij komt dat het registeren als winstspeler in principe ook gratis is. Ook is het aanmelden vrijblijvend en kan het lidmaatschap altijd opgezegd worden.