Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Online games

Online games: pure ontspanning

Vandaag de dag lijkt het wel of mensen zelden een momentje nemen om te ontspannend. Als het werk niet allerlei deadlines en afspraken met zich meebrengt, dan valt er thuis wel van alles te regelen. De rust die een halve eeuw geleden nog heel gewoon was, is nu bijna nergens meer te bespeuren. Dat gaat een keer opbreken en daarom is regelmatige ontspanning een must. Een mooie manier om ‘efficiënt’ te ontspannen, is door online games te spelen. Op GameDuell.nl, want daar is de ruimste keuze in spelletjes voor jong en oud en voor elk niveau.

GameDuell.nl is dé spelletjessite voor heel Europa. Ons ledenbestand telt inmiddels twintig miljoen spelers uit allerlei landen en samen spelen zij zo’n 200.000 games per dag.

Lid worden wordt beloond

online games

Alsof de aantrekkingskracht van leuke online games spelen nog niet genoeg is, heeft GameDuell.nl nog iets extra’s bedacht. Iedere speler die zich aanmeldt voor de site, krijgt gratis een speeltegoed. Hiermee kan de speler duels spelen tegen andere spelers. Spannend, want zo’n duel kan er soms zo voor zorgen dat het speeltegoed verdubbeld of eventueel zelfs verdrievoudigd wordt. Dat betekent weer meer mogelijkheden om duels aan te gaan!

online game

Andere mensen lid maken wordt op dezelfde manier beloond; met een leuke bonus. Die bonus is niet alleen voor de aanmelder, maar ook voor het nieuwe lid. Dit maakt samen online games spelen direct nog aantrekkelijker.

Op GameDuell.nl zijn op dit moment al heel veel spelletjes te vinden. In verschillende categorieën, zodat er voor elke speler iets leuks tussenzit. Natuurlijk betekent dit niet dat de redactie niet actief op zoek is naar nieuwe spelletjes. Regelmatig worden er nieuwe games geplaatst. De spelers worden daarvan op de hoogte gesteld via de community. Bekijk daar regelmatig even de laatste berichten, om altijd up-to-date te zijn.