Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Nieuwe spelletjes

Kennis maken met nieuwe spelletjes?

Hoewel op verschillende plaatsen online wel leuke spelletjes te vinden zijn, kan het een uitdaging zijn om ook één leuke site te vinden met heel veel nieuwe spelletjes. Daarom is het belangrijk om één adres te onthouden: GameDuell.nl. GameDuell.nl is dé spelletjessite van Europa: elke dag worden hier maar liefst 200.000 spelletjes gespeeld. Van spannende denkspelletjes tot slimme actiespellen; elk type gamer kan hier volop van genieten.

Om zo snel mogelijk in aanraking te komen met de leukste spelletjes, biedt GameDuell.nl iedereen de kans om zich gratis in te schrijven als proefspeler. Een proefspeler kan de spelletjes op de site uitproberen, om zo steeds beter te worden en misschien zelfs duels aan te gaan tegen anderen.

Op de hoogte van nieuwe spelletjes

nieuwe spelletjes

Hoewel het aanbod op GameDuell.nl al heel erg uitgebreid is, is het wat ons betreft nog niet uitgebreid genoeg. Daarom wordt door de redactie van GameDuell.nl dagelijks gezocht naar leuke nieuwe spelletjes om toe te voegen. Natuurlijk worden alle spelers hiervan op de hoogte gehouden; een geregistreerde speler ontvangt informatie over nieuwe spelletjes via de e-mail. Daarnaast kunnen spelers ook een kijkje nemen op de community van GameDuell.nl. Hier worden regelmatig nieuwe berichten gepost over spelletjes. Ook worden hier tips van de hand gedaan die de spelletjes makkelijker kunnen maken.

nieuwe spellen

Voor sommige nieuwe spelletjes zijn de spelregels direct al duidelijk, bijvoorbeeld omdat een dergelijk spel gebaseerd is op andere spellen. GameDuell.nl past de speeltijd soms wat aan, maar houdt de regels hetzelfde. Voor de spellen waar dat niet het geval is – en overigens ook voor alle andere spellen – heeft GameDuell.nl een handige uitleg samengesteld. Deze spelregels zijn online te vinden, onder het tabblad ‘Spellen’. Onder elke afbeelding voor elk spel staat een linkje met ‘Spelregels’. Door daarop te klikken, openen de spelregels voor dat bewuste spel.