Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Minigames

Kies uit de leukste minigames!

Ontspannen tijdens een paar minuten. Lijkt het onmogelijk, of kan het toch? Op GameDuell.nl kan alles, want daar zijn zoveel leuke online minigames te vinden, dat jong en oud iets aantrekkelijks ziet. En al deze leuke minigames duren per stuk maximaal een minuut of vijf. Snelhet spelletje uitspelen is slimmer, want dat wordt beloond met een tijdbonus, die ervoor kan zorgen dat een plek in de Top 100 met hoogste scores ineens wel heel dichtbij komt.

Gratis minigames spelen via GameDuell.nl is heel gemakkelijk. Het is een kwestie van even inschrijven als proefspeler en direct aan de slag gaan. Dit kan alleen, maar ook tegen andere spelers. Het systeem van GameDuell.nl zorgt ervoor dat de tegenstander zorgvuldig uitgekozen wordt, zodat eerlijk spel gegarandeerd is.

Kaarten of avontuur?

minigames

Dat GameDuell.nl gratis minigames aanbiedt, wil niet zeggen dat er ingeleverd wordt op kwaliteit. Het tegendeel is eerder het geval: de kwaliteit lijkt juist steeds te verbeteren. Het aanbod bestaat inmiddels niet alleen meer uit klassiekers als Hartenjagen, Backgammon en Klaverjassen, maar ook uit trendy en complete nieuwe spelletjes als Piraten Zeeslag, Mahjong Flowers en Q-Bust. Elk spelletje vraagt weer om andere kwaliteiten en elke minigame is daarmee weer een kans om de eigen vaardigheden verder te verbeteren of uit te breiden.

online minigames

Het aanmelden als proefspeler is bij GameDuell.nl helemaal gratis en zonder verplichtingen. Wie genoeg krijgt van de leuke minigames kan zich zelfs zonder problemen weer afmelden. Voor het echter zover is, krijgen alle nieuw spelers bij aanmelding een mooie bonus: gratis speeltegoed. Dit speeltegoed kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een duel te spelen. Wie zijn kansen goed inschat en slim weet te spelen, kan het speeltegoed verder oprekken door duels te winnen. Het verdubbelen of verdrievoudigen van het speeltegoed komt voor!