Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Logicaspellen

Lekkere logicaspellen

Logicaspellen blijven altijd verrassend: hoe kan het dat de één direct ziet wat er moet gebeuren, terwijl de ander kan blijven kijken en helemaal niets ziet? En hoe kan het dat de één een spelletje totaal niet begrijpt, terwijl de ander het binnen tien seconden oppikt? Logicaspellen zijn leuk en ze zijn grappig, zeker als ze met meerdere mensen gespeeld worden.

GameDuell.nl biedt die mogelijkheid: het spelen van logicaspellen. Alleen én met meerdere mensen. Wie geen gamende vrienden heeft, hoeft niet te vrezen; GameDuell.nl heeft maar liefst twintig miljoen geregistreerde leden in heel Europa, dus voor iedereen is op ieder moment wel een geschikte tegenstander te vinden.

Gratis aanmelden als proefspeler

logicaspellen

Om toegang te krijgen tot de logicaspellen op GameDuell.nl, dient de speler zich aan te melden als proefspeler. Dit is geheel vrijblijvend en ook gratis. Proefspelers krijgen de kans om veel van de logicaspellen op GameDuell.nl eens uit te proberen, om te kijken of ze er net zoveel plezier aan beleven als de andere twintig miljoen spelers op GameDuell.nl. Proefspelers krijgen bij hun aanmelding een gratis speeltegoed, dat gedurende zes maanden geldig is. Dat speeltegoed kan in die periode gebruikt worden om duels te spelen. Spelers die nog niet zo goed zijn en wel duels willen spelen, zullen opgelucht zijn te horen dat dit speeltegoed ook nog twee keer gratis opgeladen kan worden.

logica

Smaken de spellen van GameDuell.nl naar meer? Dan kan de speler zich registreren als winstspeler. Een winstspeler registreert zich eveneens gratis, maar krijgt net even wat meer mogelijkheden. Zo zijn alle spellen toegankelijk voor de winstspelers. Ook is het mogelijk om mooie prijzenpotten te winnen in duels. Het aanmelden voor beide typen spelers is gratis en de lidmaatschappen kunnen op elk moment weer opgezegd worden. Zo blijft spelen bij GameDuell.nl altijd leuk!