Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Klaverjassen spelen

Klaverjassen spelen op GameDuell.nl

Klaverjas spelen is een leuk tijdverdrijf voor iedereen die houdt van een uitdaging, slim nadenken en tactisch spelen. Klaverjassen spelen lijkt namelijk vooral te maken te hebben met geluk, maar in de praktijk is slim spelen het allerbelangrijkst. Alleen door de juiste kaarten op het juiste moment op te werpen, is het mogelijk om de maximale punten te scoren en op die manier de tegenstander te verslaan.

Zelf een keer gratis Klaverjassen? Online Klaverjassen spelen kan bij GameDuell.nl, een van de grootste spelletjessites van Europa. Met meer dan twintig miljoen geregistreerde leden is er altijd een goed team samen te stellen, om op elk gewenst moment te kunnen Klaverjassen.

Klaverjassen spelen: hoe werkt het?

klaverjassen spelen

Vrijwel iedere speler kan Klaverjassen spelen snel onder de knie krijgen. Het is vooral een kwestie van tactisch nadenken en goed de kaartwaarde onthouden. Dat is namelijk de sleutel tot winst. Elk spel wordt gespeeld door vier spelers, verdeeld in twee teams. Voor het Klaverjassen spelen wordt eerst de troef bepaald: harten, klaveren, schoppen of ruiten.

klaverjassen spelen online

Tijdens elke beurt mogen de spelers om beurten een kaart opleggen. In de eerste instantie moeten spelers altijd ‘kleur bekennen’, dat wil zeggen: een troefkaart opleggen als ze die hebben. Hebben ze die niet, dan mag een andere kaart neer worden gelegd. Elke kaart is een vastgesteld aantal punten waard. Degene die de kaart met de grootste puntenwaarde neerlegt, wint de slag. Aan het einde van het spel wordt gekeken welk team de meeste slagen heeft gewonnen en de meeste punten heeft verzameld. Dat team wint.

Zelf online Klaverjassen spelen? Het is slechts een kwestie van een korte registratie op GameDuell.nl. Elke speler krijgt na die registratie gratis toegang tot de vele leuke spelletjes op GameDuell.nl. Bovendien wordt nu ook een leuk bedrag aan gratis speeltegoed weggegeven. Hiermee kunnen duels gestart worden, waarmee het mogelijk is het speeltegoed te verdubbelen of te verdrievoudigen!