Help-overzicht

Vragen over geldsoorten

 1. Wat is 'echt geld'?
 2. Wat is een gratis bonus?
 3. Wat zijn virtuele valuta?
 4. Wat is gratis speelgeld?
 5. Waarin verschillen de soorten geld?
 1. Wat is 'echt geld'?

  Echt geld is geld dat u kunt gebruiken om op uw spelerrekening te zetten en dat u als winstspeler bij geldduellen kunt winnen.

 2. Wat is een gratis bonus?

  Gratis bonussen worden door GameDuell op de spelerrekeningen gezet, bijv. bij de registratie als winstspeler, speciale acties of als prijs van winstspelen.

 3. Waarin verschillen de soorten geld?

  Het grootste verschil is dat alleen echt geld kan worden uitbetaald - gratis bonussen, gratis speelgeld en virtuele valuta niet. Stuk voor stuk:

  • Echt geld: Met echt geld kunt u aan geldduellen deelnemen. Echt geld en de daarmee behaalde winsten kunnen worden uitbetaald. Echt geld vervalt niet.

  • Gratis bonus: Met gratis bonussen kunt u aan geldduellen deelnemen. Winsten die u behaalt door gratis bonus in te zetten, kunnen worden uitbetaald. Een gratis bonus kan zelf niet worden uitbetaald. Gratis bonus die niet wordt gebruikt, vervalt na 6 maanden.

  • Virtuele valuta: Met virtuele valuta kunt u aan geldduellen deelnemen. Winsten die u behaalt door virtuele valuta in te zetten, kunnen worden uitbetaald. Virtuele valuta zelf kan niet worden uitbetaald.

  • Gratis speelgeld: Met gratis speelgeld kunt u aan proefduellen deelnemen. Gratis speelgeld en de winsten die u ermee behaalt, kunnen niet worden uitbetaald. Het is er om GameDuell te testen en wordt na de registratie als winstspeler niet meer getoond.