Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Hersentraining

Hersentraining voor iedereen

Niemand is te oud voor hersentraining. Sterker nog, onderzoek wijst uit dat de hersens trainen mensen juist jonger van geest kan maken. Ook voor jongeren is hersentraining niet gek; het geeft ze vast een voorsprong en kan nog heel leuk zijn ook. GameDuell.nl biedt namelijk gratis hersentraining. Niet in de vorm van saaie opgaven of puzzels die bijna onmogelijk opgelost kunnen worden, maar in de vorm van leuke actiespellen, kaartspellen en interessante denkspellen. Voor elke speler is iets te vinden dat aansluit bij zijn of haar interesses.

GameDuell.nl geeft haar spelers graag de mogelijkheid tot gratis hersens trainen: wie zich inschrijft op de site wordt direct geregistreerd als proefspeler en kan de spelletjes uitproberen. Ook krijgt hij of zij als beloning gratis speelgeld.

Handig: gratis speeltegoed

hersentraining

Het gratis speeltegoed dat verkregen wordt bij de aanmelding, kan ingezet worden voor een duel. Wie bijvoorbeeld erg overtuigd is van zijn of haar kunnen in online hersentraining, kan dit door middel van een duel aan anderen laten zien. Als voor dit duel ook een jackpot wordt ingesteld, dan hebben alle spelers kans om deze jackpot te winnen. Aan een jackpot kan een onbeperkt aantal mensen meedoen. Dat betekent dus dat ook de jackpot aantrekkelijk gevuld kan worden. Het meespelen aan een duel vergroot de eigen vaardigheden en maakt de kans op winnen steeds groter.

hersens trainen

Wie net nieuw is op GameDuell.nl en wel wat tips kan gebruiken als het gaat om hersentraining, doet er goed aan de community te bezoeken. De community is dé verzamelplaats voor gebruikers. Hier geeft de redactie namelijk regelmatig waardevolle tips over games, die ervoor zorgen dat het ineens makkelijker wordt om een goede score neer te zetten. Ook wordt de komst van nieuwe spelletjes hier gemeld. Hiermee is de community dé plek om up to date te blijven.