Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Gratis spelletje

Leuk: gratis spelletjes

Het is misschien niet altijd leuk om zo bekend te staan, maar daarom niet minder waar: Nederlanders houden van gratis. Dat geldt in het dagelijks leven, maar natuurlijk ook online. Dat is dan ook een van de redenen dat zoveel Nederlandse gamers zich al hebben ingeschreven bij GameDuell.nl. Daar is gratis spelletjes spelen namelijk aan de orde van de dag! Inschrijven kost niets en spelletjes spelen ook niet. Voor spelletjesliefhebbers kan het niet beter.

Gratis spelletjes spelen kan eenvoudig na aanmelding als proefspeler. Het aanmelden als proefspeler is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. En wie geen gratis spellen meer wil spelen, kan zich gewoon weer afmelden.

Werken met speeltegoed

gratis spelletjes

GameDuell.nl biedt het gratis spellen spelen aan volgens een bijzonder concept: het inschrijven is niet alleen gratis; spelers krijgen er zelfs nog speeltegoed op toe. Dit speeltegoed kan op verschillende manieren gebruikt worden. De belangrijkste manier is natuurlijk het inzetten in een duel. Dat biedt de speler namelijk de kans om het speeltegoed te verdubbelen. Met flink duimen bestaat zelfs verdriedubbelen tot de mogelijkheden. Uiteraard is het wel handig om voor een duel goed te oefenen, om zo de winkansen te vergroten. Een duel blijft hoe dan ook een uitdaging, want het slimme systeem van GameDuell.nl zorgt ervoor dat tegenstanders echt aan elkaar gewaagd zijn. Een ‘easy win’ zal dus niet van toepassing zijn.

gratis spellen

GameDuell.nl draait om het aanbieden en spelen van gratis spelletjes. Maar dat is niet het enige. Het hart van de website wordt natuurlijk gevormd door de spelers. Twintig miljoen in totaal, die elke dag maar liefst 200.000 gratis spelletjes spelen. Zij zorgen ervoor dat steeds de leukste spelletjes geselecteerd worden en duels en minidivisies echt leuk blijven. Om iets terug te doen voor de spelers, heeft GameDuell.nl een community opgericht. Via deze community worden tips gegeven en nieuwtjes gecommuniceerd met betrekking tot games.