Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Geduldsspelletjes

Uitdagende geduldsspelletjes

Weinig geduld? Dan is dit misschien een mooi moment om hierin wat meer te trainen met behulp van geduldsspelletjes. Geduldsspellen zijn voor de ongeduldige spelers misschien tergend langzaam, maar ze werken wel mee aan het opbouwen van een vaardigheid die op elk gebied van het leven van pas kan komen. Online geduldsspelletjes spelen kan het beste via het grootste spelletjesportaal van Europa: GameDuell.nl.

Voor wie GameDuell.nl nog niet bekend is; reeds 20 miljoen mensen hebben zich al aangemeld en dagelijks worden maar liefst 200.000 games via de site gespeeld. Een indrukwekkende prestatie!

Leukste geduldsspelletjes

geduldsspelletjes

Op GameDuell.nl valt één ding direct op: er zijn heel veel spelletjes te vinden. Geduldsspelletjes, maar ook veel andere spellen. Diverse kaartvarianten, strategiespelletjes en denkspellen: voor elk wat wils. Het assortiment geduldsspelletjes is indrukwekkend. Een topper is toch wel Magnoid. Hoewel dit spelletje redelijk snel gaat, heeft het toch alles met geduld te maken: steeds de peddel direct op de juiste plaats krijgen, om zo langzaam maar zeker de blokjes kapot te slaan. Soms kan dit tergend langzaam gaan; het spel kent speciale blokken die meerdere keren geraakt moeten worden, voor ze eindelijk verdwijnen. Een ultieme test voor ongeduldige spelers!

geduldsspellen

Een ander typisch geduldsspelletje is Sudoku. Dit Japanse spel laat zien hoe lastig het kan zijn om negen getallen zo te plaatsen, dat ze – wanneer er in totaal ook negen vakken met negen getallen zijn – allemaal een unieke plek innemen in hun rij. Een beproeving voor velen, maar de winst is het allemaal waard.

GameDuell.nl voegt regelmatig nieuwe spelletjes toe. Geduldsspelletjes, maar ook andere games. Om hiervan op de hoogte te blijven, bezoeken spelers de community. Daar wordt nieuws gepost en melding gemaakt van nieuwe games. Ook worden hier soms goede tips weggegeven die ervoor kunnen zorgen dat het volgende duel ineens een stuk makkelijker wordt. Het is dus verstandig om de community van GameDuell.nl regelmatig te bezoeken!