Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Geduldsspellen

Geduldsspellen, moeilijker dan gedacht

Veel mensen denken van zichzelf dat ze best veel geduld hebben, maar als het aankomt op het spelen van geduldsspellen, dan blijkt dat in de praktijk toch een beetje tegen te vallen. Geduldsspelletjes stellen het geduld namelijk best wel op de proef. Dat is natuurlijk ook de bedoeling; daarom zijn ze zo leuk! Geduldsspellen zijn overal wel te vinden, maar de makkelijkste en de snelste manier om toegang te krijgen tot de leukste online geduldsspellen is het registreren bij GameDuell.nl.

GameDuell.nl is dé spelletjessite van Europa en is al sinds 2003 bezig met het selecteren en publiceren van de allerleukste spelletjes. Geduldsspellen, maar ook actie- en denkspellen. Zo is hier voor elk wat wils.

‘Keep it cool’: Jetrip

geduldsspelletjes

De allerbelangrijkste spelregel bij geduldsspellen is rustig blijven. Rustig blijven wachten, rustig blijven nadenken en elke zet zorgvuldig overwegen. De kleine adder onder het gras; al dat rustig werken moet wel onder tijdsdruk gebeuren. Dat zien we bijvoorbeeld bij Jetrip, één van de ultieme geduldsspellen. Jetrip is eigenlijk een reis om de wereld, waarbij de speler steeds in een stad te maken krijgt met vallende blokken. Die vallende blokken moeten op zo’n manier worden neergezet, dat ze uiteindelijk weer rijen vormen. Niet altijd makkelijk, want één verkeerde zet kan soms maar moeilijk weer teruggedraaid worden. Toch loont een geduldsspelletje als Jetrip ook weer: veel trainen geeft duidelijk resultaat en dat is terug te zien in de score.

geduldsspellen

Zin gekregen om de geduldsspellen op GameDuell.nl eens helemaal zelf uit te proberen? Dan is een gratis registratie als proefspeler de volgende stap. Inschrijven is heel eenvoudig; bedenk een speelnaam en een wachtwoord en vul het eigen e-mailadres in. Die drie stappen geven direct toegang tot de leukste spelletjes op GameDuell.nl. Is het gratis speeltegoed ook opgemerkt? Dat kan gebruikt worden om mee te doen aan duels!