Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Flashgames

Ontspannende Flashgames spelen

Het is een drukke dag; de deadlines, afspraken en telefoontjes wisselen elkaar in snel tempo af. Tijd om even te ontspannen is er niet. Of lijkt dat maar zo? Soms is het goed om juist even de tijd te nemen om te ontspannen. Het maakt niet uit als dat maar een paar minuutjes is; zelfs dat is goed om weer even opnieuw geconcentreerd aan de gang te gaan. Maar hoe ontspant iemand in bijvoorbeeld vijf minuten? Door flashgames te spelen op GameDuell.nl natuurlijk! De online flashgames die daar te spelen zijn, duren slechts een paar minuten. Ze kunnen dus altijd tussendoor en geven elke harde werker weer voldoende energie om het werk weer op te pakken.

GameDuell.nl staat bekend om haar free flashgames; gratis spelletjes. Nieuwe spelers worden van harte uitgenodigd om zich te registeren via het daarvoor bedoelde formulier. Ze krijgen als bedankje direct gratis speeltegoed, dat bijvoorbeeld ingezet kan worden bij een duel.

Strategie en slim denken

flashgames

Welke flashgames er allemaal te vinden zijn op GameDuell.nl? Het aanbod aan spelletjes is aanzienlijk en onder de spelletjes zijn ook veel klassiekers te vinden. Wat te denken van Ghostsweeper? Die naam is misschien niet heel bekend, maar het spel waarop het gebaseerd is, Mijnenveger, kent iedereen. Ghostsweeper is een veel spannendere variant die griezelig goed vermaak biedt aan haar spelers.

online flashgames

Of het nu gaat om flashgames of andere spelletjes; elke speler krijgt op GameDuell.nl de garantie dat er eerlijk gespeeld wordt. De zogenaamde fairness-garantie. Deze garantie staat voor eerlijk spelen en wordt onder meer tot uitdrukking gebracht in de keuze van tegenstanders. Zo zorgt GameDuell.nl ervoor dat alle spelers ongeveer even sterk zijn als ze het tegen elkaar op moeten nemen, zodat beide spelers evenveel kans hebben. Ook is het uitgangspunt van het spel altijd hetzelfde; iedereen speelt met hetzelfde veld of bord.